Üni 1. Sınıf Öğrencisi için tavsiye.

Good One

80+
Reaksiyon skoru
33
Selamlar İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisayar programcılığı öğrencisiyim daha önceden yazılıma pek merakım yoktu fakat bölüme başladığımdan beri sıkı bir şekilde çalışıyorum fazlasıyla da hoşuma gidiyor benim sorum öncelik ile bu bölümden mezun, veya tecrübeleri olan gelecekte nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında gerek ufak gerek ise çok kritik tavsiyelere ihtiyacım ben ben bu yolda daha yeniyim büyük resim için henüz erken farkındayım ama yine de bir yol çizsem fena olmaz gibi. Tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım, şimdiden teşekkürler ^^.

Selamlar İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisayar programcılığı öğrencisiyim daha önceden yazılıma pek merakım yoktu fakat bölüme başladığımdan beri sıkı bir şekilde çalışıyorum fazlasıyla da hoşuma gidiyor benim sorum öncelik ile bu bölümden mezun, veya tecrübeleri olan gelecekte nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında gerek ufak gerek ise çok kritik tavsiyelere ihtiyacım ben ben bu yolda daha yeniyim büyük resim için henüz erken farkındayım ama yine de bir yol çizsem fena olmaz gibi. Tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım, şimdiden teşekkürler ^^.
Hocam bölümle alakalı değil söyleyeceğim şeyler fakat yine de tavsiyem olsun size:
- Topluluklar üniversitelerin en önemli sosyalleşme, çevre edinme yerleridir, bunu kullanın.
- Bölümde çok fazla arkadaş edinmek yerine sağlam 3-4 kişilik ortam oluşturun bilgi alışverişiniz olsun.
- Kariyer fuarı düzenleniyorsa eğer üniversitenizde, kesinlikle görev alın. Görev almak istemiyorsanız standları gezip sizin işinize yarayabileceğini düşündüğünüz bütün firmaları gezin.
- Bölümünüzü tam senesinde bitirmeye şartlamayın kendinizi. Mental problem yaşayabilirsiniz.
- Hocalarınıza ara sıra (her zaman olmasın sık boğaz edebilirsiniz) yanına gidip soru sorun, kendinizi gösterin ki tanısınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,301
Üyeler
192,678
Son üye
Cyrax12
Geri