Neler Yeni

Üni. Ögrencilerine Vergi İndirimi Tüm Bilgisayarlar İçin Geçerli Olur Mu?

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yusuf İslam
bildiginiz gibi yakın zamanda üniversite ögrencilerine telefon ve bilgisayarlarda vergi indirimi geliyorbu tüm pc lerde geçerlimi acaba

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kesin bir şey yoktu ortada. Yükseköğretim öğrencilerine vergi muafiyeti diye söyledi rte ancak o gün bugündür ses yok. Alınan ilk telefon veya bilgisayarda geçerli olacaktı ancak öylesine söylenmiş bir vaat. Çok umutlanmayın derim.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesin bir şey yoktu ortada. Yükseköğretim öğrencilerine vergi muafiyeti diye söyledi rte ancak o gün bugündür ses yok. Alınan ilk telefon veya bilgisayarda geçerli olacaktı ancak öylesine söylenmiş bir vaat. Çok umutlanmayın derim.
seçimden sonrası diyorlar rte dediyse yapar bugüne kadar dedigi herşeyi yapmış adam neyse siytasete girmeyelim ama seçimden sonra yüzde 80 yapacaklar diye duydum

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,460
İsim
Hamza Ziya Üstün
Rica etsem başlığı düzeltir misiniz?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
bildiginiz gibi yakın zamanda üniversite ögrencilerine telefon ve bilgisayarlarda vergi indirimi geliyorbu tüm pc lerde geçerlimi acaba
tabi ki geçerlidir ama baya zorunluluğu vardir olmaz diye dusunmeyin 2 aday'da aynı vaati sundu her ikisinden birisi yapar belki :D

Prexint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Prexint
hocam konu tam olarak şöyle rte sanki başta kendisi yokmuş gibi seçim vaadi olarak bunu söyledi . Yani malum parti bir daha gelirse yapacaklarmış inanıp inanmamak sana kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,217
Üyeler
169,257
Son üye
Baki45
Top Bottom