- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet faydalanıyorHacılar lisans misans ben cahilim 2 yıllıklar faydalanıyor mu evet ya da hayır diyin lütfen. Kafam çalışsa 2 yıllık okumam![]()
Evet faydalanıyorHacılar lisans misans ben cahilim 2 yıllıklar faydalanıyor mu evet ya da hayır diyin lütfen. Kafam çalışsa 2 yıllık okumam![]()
yani Türkiyede ne kadar ucuza alırsan karBindirimin neresinden dönsen indirimdir
Valla hocam 12.sınıfa geçtim ve yeni Redmi Note 11 Pro aldım kaçak fiyatının 2 Katı parasına.Lise öğrencisine falan yok mu das mi yiyek bize niye cikmiyo.
Aynı şey değil ki. Telefon şu anda da alabiliyorsun. Hatta bu durum 2.el telefon piyasasını ucuzlatır. Yenisini alan eskisini satacağı için. Araba kara borsa ve pahalı ama bir telefonun alternatifi her zaman var. Ayrıca kaçak satış da var.Sıfır araçları millet nasıl yatırım amaçlı alıp piyasasını yükseltti bayiler el altından 100 bin 200 bin aksesuar satarak karaborsada verdiler ona istinaden yazdım talep artınca aynı durum yaşanır diye
Pasaport kaydı gibi 3 sene falan isme ait hatta kullanılabilir. Laptop için zaten %20 falan farkeder ona uğraşmazlar.Tahminim şöyle olucak:
Normalde 1000 dolarlık telefon güncel kurla 27000 TL yapıyor,
%1 kültür payı, %10 TRT payı, %50 ÖTV ve %20 KDV eklendiği zaman fiyatı 54000 TL ye gelmiş oluyor,
Sadece ÖTV kalkarsa 35000 TL,
Kültür, TRT ve ÖTV beraber kalkarsa 32500 TL olmuş olacak
Yani büyük ihtimal ÖTV yi kaldırıp o şekilde satacaklardır, belli bir süre de satma yasağı olacaktır
PC tarafinda nasıl olur bilemiyorum
lise öğrencisi aile evi kankaLise öğrencisine falan yok mu das mi yiyek bize niye cikmiyo.
Bilgisayar icinde durum bu mu abim var unide okuyan onun ustune alabilecekmiyimÜniversite 1 kere mahsuz verilecek olan öğrenci indirimi için yeni detaylar geldi
Lise zorunlu yaLise öğrencisine falan yok mu das mi yiyek bize niye cikmiyo.
hocam telefona zammi devlet yapmiyor kurla alakali bir sey fiyatın artisindan devletin kari neE bu zaten aylardır söyleniyorki seçimden önce demişlerdi hala söyleniyor şuanda cihaz 50k ise bu yapılana kadar 75k olucak ve indirim gelince yine 50k civarı olucak ben ne anladım bu işten saçma
tmm sen en iyisini biliyon gelmicek kesinAğam eylenir bizimlehiç sanmıyorum geleceğini gelse bir ton şart isterler.