Neler Yeni

Unity'de kod yazabilmem için ne düzeyde C# bilgimin olması lazım?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
BTK Akademi sitesinden C# eğitimi alıyorum fakat ileriki konular biraz ilgi alanımı aşıyor. Unity'de kod yazabilmem için C#'da neler bilmem gerekiyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
BTK Akademi sitesinden C# eğitimi alıyorum fakat ileriki konular biraz ilgi alanımı aşıyor. Unity'de kod yazabilmem için C#'da neler bilmem gerekiyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
@Ömer 34242432
Bu arada benden bir tavsiye ingilizce eğitim almanı tavsiye ederim türkçe alma

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Nasıl yani unity'i için mi? yoksa c# için mi? unity'i içinse unity'i ingilizce öğrensem ne olur türkçe öğrensem ne olur aynı şey değil mi?
hayır ders alıyorsanız ingilizce ibr şekilde yabancılardan alın diyecektim

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Nasıl yani unity'i için mi? yoksa c# için mi? unity'i içinse unity'i ingilizce öğrensem ne olur türkçe öğrensem ne olur aynı şey değil mi?
Bütün temel bilgileri bilmeniz gerekiyor, temel bilgilere kadar geldiyseniz Unity'e başlayabilirsiniz zaten Unity'de yazdığmız kod o kadar da ağır ir kod değil. Dediğim gibi temel bilgileri öğrendikten sonra bir Unity kursu ile oyun yapmaya başlayabilirsiniz

isterseniz 2D versiyonuna da bakabilirsiniz

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Bütün temel bilgileri bilmeniz gerekiyor, temel bilgilere kadar geldiyseniz Unity'e başlayabilirsiniz zaten Unity'de yazdığmız kod o kadar da ağır ir kod değil. Dediğim gibi temel bilgileri öğrendikten sonra bir Unity kursu ile oyun yapmaya başlayabilirsiniz

isterseniz 2D versiyonuna da bakabilirsiniz
Temel bilgi derken nereye kadar öğrenmeliyim acaba ? Mesela gördüğüm eğitimde bi yerden sonra full profesyonel backend eğitimleri var bunlar nedir mesela ben oyun kodlarken işime yarar mı? Şimdiden teşekkür ederim. @Ömer 34242432

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Emin misin alıcam eğer sende aldıysan nasıl? Mesela her kodun ne işe yaradığını nerde kullanıldığını falan söylüyor mu? Çünkü izlediğim kaynaklar çok hızlı ve karmaşık anlattıkları için hangi kod neden nerde kullanıcağımı anlamakta güçlük çekiyorum.
Ben aldım temelden anlatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,489
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom