2. sınıfta kaldığın dersleri tekrar gireceksin.arkadaşlar soru başlıkta 1.dönem 2 dersten kaldım 2.dönem o dersleri alamıyacakmıyım?
Diğer sorunu da cevaplayayim evet 2.dönem.o dersleri alamayacaksın.arkadaşlar soru başlıkta 1.dönem 2 dersten kaldım 2.dönem o dersleri alamıyacakmıyım?
Dersin açıldığı ilk dönem almak zorundasın. Bazı dersler 2 dönem de açılır.arkadaşlar soru başlıkta 1.dönem 2 dersten kaldım 2.dönem o dersleri alamıyacakmıyım?
Hayır hocam. Bazı 1. dönem dersleri 2. dönem, bazı 2. dönem dersleri de 1. dönem açılır. Bölümüne ve dersine göre değişiklik gösterebilir.2. sınıfta kaldığın dersleri tekrar gireceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer sorunu da cevaplayayim evet 2.dönem.o dersleri alamayacaksın.
Teşekkür ederim ben kendi bölümüme göre söylemiştim bilgilendirme için tekrardan teşekkür ederim.Dersin açıldığı ilk dönem almak zorundasın. Bazı dersler 2 dönem de açılır.
Hayır hocam. Bazı 1. dönem dersleri 2. dönem, bazı 2. dönem dersleri de 1. dönem açılır. Bölümüne ve dersine göre değişiklik gösterebilir.
Hocam Bir de yanlış hatırlamıyorsam belirli bir kalan kişi sayısına geçtikten sonra yaz okulu da oluyor değil miDersin açıldığı ilk dönem almak zorundasın. Bazı dersler 2 dönem de açılır.
Hayır hocam. Bazı 1. dönem dersleri 2. dönem, bazı 2. dönem dersleri de 1. dönem açılır. Bölümüne ve dersine göre değişiklik gösterebilir.
Yaz okulu hocalara bağlı tamamen hocam.Teşekkür ederim ben kendi bölümüme göre söylemiştim bilgilendirme için tekrardan teşekkür ederim.
Hocam Bir de yanlış hatırlamıyorsam belirli bir kalan kişi sayısına geçtikten sonra yaz okulu da oluyor değil mi
Hocam Teşekkür ederim.Yaz okulu hocalara bağlı tamamen hocam.