Neler Yeni

ÜNİVERSİTE DERS BIRAKMA HAKKINDA BİLGİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Sectigim kriz yönetimi dersi 3 kredili 3 akta bir ders lakin ben bu ders yerine sanal para ve blokchain dersi açılmış onu almak istiyorum 2 kredili 3 akts bir ders sorum şu ders ekleme bırakma haftasinda bu aldığım dersi bırakıp istediğim dersi ekleme şansım var mı ? Alan dışı seçmeli ders bu 2 side

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Danışman hocanla görüşmelisin.
Danışman hocam sinirli biraz ders seçimini yanlış yaptığım için 1 kereye mahsus yardımcı oldu değişti tekrar yazmak istemiom 😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
Drop haftasında bırakıp alırsın.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Danışman hocam sinirli biraz ders seçimini yanlış yaptığım için 1 kereye mahsus yardımcı oldu değişti tekrar yazmak istemiom 😀
Yazma zaten gidebiliyorsan direkt odasına git. İstersen 100 kere yanlış yap. Kızmaya hakkı yok. Saçma sapan bir şey söylerse ya da yardımcı olmazsa dilekçeni yaz şikayet et ve danışman değişikliği iste. Kolay gelsin.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Yazma zaten gidebiliyorsan direkt odasına git. İstersen 100 kere yanlış yap. Kızmaya hakkı yok. Saçma sapan bir şey söylerse ya da yardımcı olmazsa dilekçeni yaz şikayet et ve danışman değişikliği iste. Kolay gelsin.
Teşekkürler agam

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Danışmanın ne olursa olsun değişim yolu açıksa sana yardımcı olmakla mükellef o yüzden para alıyorlar değiştirmek istiyorsan değiştirebilirsin. Hiç kimsenin zevkine bakan bir durum değil bu kural varsa sana hak tanınıyorsa bu hakkı kullanmak senin hakkın lise değil orası kendi tercihini kendin yapmalısın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Danışmanın ne olursa olsun değişim yolu açıksa sana yardımcı olmakla mükellef o yüzden para alıyorlar değiştirmek istiyorsan değiştirebilirsin. Hiç kimsenin zevkine bakan bir durum değil bu kural varsa sana hak tanınıyorsa bu hakkı kullanmak senin hakkın lise değil orası kendi tercihini kendin yapmalısın
Haklısınız hocam ekle birakta yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekle bırak bunun için var zaten
Hocam ekle birakta ben sistemden kendim mi yapıyorum yoksa hocaya mail atıyorum hoca kendi mi yapıyor

Top Bottom