Neler Yeni

Üniversite Hazırlığı Erken Bitirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
Selamlar, İngilizce seviyem A2 sıkı çalışırsam hazırlığı en erken ne kadar sürede bitirebilirim?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
a1 de atlanıyosa yarım yıl ama hatırladıgım kadarıyla direkt hazırlıgı atlayabiliyo olman lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a1 de atlanıyosa yarım yıl ama hatırladıgım kadarıyla direkt hazırlıgı atlayabiliyo olman lazım
Seviye tespit sınavını geçemedim üniversite A2 seviyesine koydu beni.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Emre
Üniversite ye göre değişiklik gösteren bir durum. Eğer gitmiş olduğun üniversite de 1. Dönemin sonunda prof sinavi yapılıyorsa o sınavdan geçerek irregular olabilirsin. Veya yine aynı şekilde okuduğun üniversite dışarıdan sınavları kabul ediyorsa (yokdil, yds, toefl, vs.) Onlara girip de hazırlığı atlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yiğit Eren Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite ye göre değişiklik gösteren bir durum. Eğer gitmiş olduğun üniversite de 1. Dönemin sonunda prof sinavi yapılıyorsa o sınavdan geçerek irregular olabilirsin. Veya yine aynı şekilde okuduğun üniversite dışarıdan sınavları kabul ediyorsa (yokdil, yds, toefl, vs.) Onlara girip de hazırlığı atlayabilirsin.
Hangisine çalışmamı önerirsin?

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Emre
Hangisine çalışmamı önerirsin?
Bu soru universiteye göre değişir. Ben gebze teknik universitesinde okuyorum ve sahsen dışarıdan verilen sınavlar profiency sınavından daha kolay oluyor. Üst donemindeki insanlardan tavsiye alman daha sağlıklı olur.

Top Bottom