Papermate olduğu için bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTXPSB4B?tag=akakceprime-21&psc=1Üniversite için 10.000TL'ye kadar kalemi olacak şekilde tablet önerir misiniz?
Biraz daha bütçeyi yükseltebilirseniz bunu tavsiye edebilirim
Bütçe arttırırsam Redmi Pad Pro nasıldır yanında klavye hediyesi veriyormuş.Papermate olduğu için bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTXPSB4B?tag=akakceprime-21&psc=1
7s gen 2 eski bir işlemci Huawei öneririm papermate hissiyatı biraz kağıdı andırıyorBütçe arttırırsam Redmi Pad Pro nasıldır yanında klavye hediyesi veriyormuş.
![]()
Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
Redmi Pad Pro : Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunar, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform.www.mi.com
Hiç Xiaomi tablet deneyimlemedim eğer bütçeyi arttırırsanız bahsettiğim tableti de klavye fare eklentisiyle beraber satan yerler var diye hatırlıyorum. Xiaomi'de deneyimim olmadığı için emin konuşamam ancak Huawei epey rahatBütçe arttırırsam Redmi Pad Pro nasıldır yanında klavye hediyesi veriyormuş.
![]()
Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye
Redmi Pad Pro : Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunar, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform.www.mi.com
Ne aldınız hocam ben şuanlık pad proya biraz yakınımÜniversite için 10.000TL'ye kadar kalemi olacak şekilde tablet önerir misiniz?
1 yıllık işlemci çokta eski değil gibi.Huawei konusunda gboxtan kurulan google servislerinde anlamsız reklam ve kasma donmalar olduğu söyleniyor beni biraz korkutuyor bu konuda.Pad pro ile huawei papermatte arasında kaldım7s gen 2 eski bir işlemci Huawei öneririm papermate hissiyatı biraz kağıdı andırıyor
Gbox ile Google uygulamalarınıda halledersin şarjı çok iyi gidiyor
Tam öğrenci işi
Tab s9 fe kullanıyorum arada donuyor Huawei optimizasyonu gerçekten güzel
Samsungun tek artısı kalem konusunda engin tecrübeleri olması gibi duruyor kağıt üstünde pad pro öndeDaha almadım fakat samsung tab s9 fe modeline yakınım
Sıfır mini6 var düşünürsen 15.000₺ garantide değişti daha kurulum yapmadım. Sadece vatanda kutusunu açıp baktım (müşteri hizmetleri baktırdı)Daha almadım fakat samsung tab s9 fe modeline yakınım