berkaysama
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 17000
Öncelikle merhabalar arkadaşlar üni için tablet alacağım fakat yazdığım modeller arasında çok arada kaldım. Tableti ders dışında dizi film arada küçük oyunlar oynamak içinde kullanibilirim gibime geliyor ama ana odağım not almak olacaktır o yüzden bu 3 model arasında kaldım. S10Fe ile s9FE+ arasında kalma sebebim s10fe de yapay zeka var fakat ekrani küçük, s9fe+ ise ekranı büyük ama yapay zeka desteği yok. Not alırken filan yapay zeka yardımcı olur gibime geliyor+ olarak birde s10fe Yeni çıktığından yazılım desteği daha uzun olur gibime geliyor. Onin haricinde ise lenovo idea tab pro var bu tableti ilk kez gördüm lenovayi biliyorum ama nasıldir ilerde kasma olur mu, not alma uygulaması filan nasıldir bilmediğimden kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Lenovo Idea Tab Pro TB373FU Tablet (256 GB)
Lenovo Idea Tab Pro TB373FU Tablet ZAE40060TR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab S10 FE Wi-Fi Tablet SM-X520 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet (8 GB / 128 GB)
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ Wi-Fi Tablet SM-X610NZSATUR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.