- Konu Sahibi Konu Sahibi
link atarmısın rica etsemvalla bütçeniz olursa alın ben amazon üzerinden 3. parti bir firmanınkini ucuza almıştım o bile beni yazı yazmak için fazlasılya tatmin etmişti
link atarmısın rica etsemvalla bütçeniz olursa alın ben amazon üzerinden 3. parti bir firmanınkini ucuza almıştım o bile beni yazı yazmak için fazlasılya tatmin etmişti
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089KTJ7XC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s01?ie=UTF8&psc=1 şu an satışta degil amalink atarmısın rica etsem
ipadde de galiba kalem veriyolar dimiapple store dan al üniverstie öğrencilerine indirimli oluyor ve kulaklık hediyesi var
kalem ek ücret ile satılıyor hocam 3k mıydı neydiipadde de galiba kalem veriyolar dimi
çantada ücretsiz oluyo galiba şimdi baktımdakalem ek ücret ile satılıyor hocam 3k mıydı neydi
bilmiyorum bakmadım ama hediye olarak kulaklık verirse onu al pahalı çünküipadde de galiba kalem veriyolar dimi
yok o macbookda oluyobilmiyorum bakmadım ama hediye olarak kulaklık verirse onu al pahalı çünkü
aynn hocam kalemi hediye ediyormuş. Ancak pc daha mantıklı sizin için benceyok o macbookda oluyo
macbook almak daha iyiyok o macbookda oluyo
evet doğru diyorsunuz da not almak avantajlı olabilir onu daha sonra mı alsam acaba ?aynn hocam kalemi hediye ediyormuş. Ancak pc daha mantıklı sizin için bence
hangisini önerirsiniz ?macbook almak daha iyi
hocam siz üniye yeni mi başlayacaksınız yoksa zaten ünidesiniz de bi yandan iş için mi istiyorsunuz öneri?evet doğru diyorsunuz da not almak avantajlı olabilir onu daha sonra mı alsam acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisini önerirsiniz ?
yeni başlıyorum hangi ipad sizcehocam siz üniye yeni mi başlayacaksınız yoksa zaten ünidesiniz de bi yandan iş için mi istiyorsunuz öneri?
eğer yeni başladıysanız düşünmeden ipad alın