Neler Yeni

Öneri Üniversite için masaüstü bilgisayarımı satıp laptopa geçmeli miyim ?

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
yani laptop daha mantıklı bölümde önemli tabi

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Tarih için baya gereksiz laptop. bende laptop düşünüyordum ama, gerek olmadığının kanaatine vardım.
Bu arada, GTX 1650 Laptop ile GTX 1650 Desktop aynı değil. en az 3050 alman lazım aynı performans için.

İleride arkadaşlarınla öğrenci evine çıkma ihtimalin varsa bence elinde tut PC'ni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Akbaba
Ben de üniversiteye gelirken tereddütte kalmıştım ama dizüstü bilgisayara göre çok daha performanslı bir kasa dizdim. Şuan taşımakta sorun yaşıyorum yakın bir ilde okumama rağmen sıkıntıları oluyor. Açıkçası bende satıp dizüstüne geçmeyi planlıyorum.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
5 sene il dışında okumuş biri olarak söylüyorum ki kesinlikle laptop almalısın. Yani bu bir zorunluluk. Bilgisayarsız hiçbir şey yapılamaz ve bunun taşınabilir olması malesef şart. Sürekli git gel yapacaksın, zaman zaman okula götüreceksin, zaman zaman arkadaşlarına gideceksin yani çok fazla senaryo var ve hep elinin altında olmalı. Bayramda geldin, sömestr'da geldin derken getirir, götürürsün.

Tabii laptop ile oyun oynama keyfin azalacak hatta daha fazla para verip daha az fps alacaksın lakin istediğin zaman istediğin her yere götürebiliyor olacaksın. Böyle de bir konforun olacak. Belki kendi yaşadığın şehirde üniversiteyi kazanırsın. Çok acele karar vermemen lazım ama il dışı kazanırsan şart. Dediğimi anlarsın.

Farway

80+ Silver
Üniversitede laptop lazım dostum kasa işini denedim çok zor gerçekten bir laptop lazım oluyor okuduğun bölüme göre.

Laptop içinde imzandaki sistemin şu an ederi 5.5k civarı. Laptop piyasası pek düşmedi 8k civarı 1650 li laptoplar.

winner3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
ugur kandemir
O konulardan çok anlamıyorum ama sınavlara çalışmam için falan gerekebilir. En kötü ihtimalle oyun falan oynamam için.

Of of keşke zamanında bu sistemi almak yerine laptop alsaydım. Laptoplara da kinim vardı biraz ama gerekiyormuş.

O konuları bilmiyorum ne yaparım.
siz şehir olarak nerede ben bir tane baktımda 8000 fiyatta laptop

ogulcankatirci

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
iş bilgisayarı gibi bir şey alıp idare edebilirsen öyle yap

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Tarih için baya gereksiz laptop. bende laptop düşünüyordum ama, gerek olmadığının kanaatine vardım.
Bu arada, GTX 1650 Laptop ile GTX 1650 Desktop aynı değil. en az 3050 alman lazım aynı performans için.

İleride arkadaşlarınla öğrenci evine çıkma ihtimalin varsa bence elinde tut PC'ni.
Öğrenci evine çıkmayı pek düşünmüyorum. Tarih okumak için gereksiz olabileceğini bende düşünüyorum fakat oyun falan oynarım muhtemelen
Ben de üniversiteye gelirken tereddütte kalmıştım ama dizüstü bilgisayara göre çok daha performanslı bir kasa dizdim. Şuan taşımakta sorun yaşıyorum yakın bir ilde okumama rağmen sıkıntıları oluyor. Açıkçası bende satıp dizüstüne geçmeyi planlıyorum.
Umarım güzel bir dizüstü bulabilirsiniz
5 sene il dışında okumuş biri olarak söylüyorum ki kesinlikle laptop almalısın. Yani bu bir zorunluluk. Bilgisayarsız hiçbir şey yapılamaz ve bunun taşınabilir olması malesef şart. Sürekli git gel yapacaksın, zaman zaman okula götüreceksin, zaman zaman arkadaşlarına gideceksin yani çok fazla senaryo var ve hep elinin altında olmalı. Bayramda geldin, sömestr'da geldin derken getirir, götürürsün.

Tabii laptop ile oyun oynama keyfin azalacak hatta daha fazla para verip daha az fps alacaksın lakin istediğin zaman istediğin her yere götürebiliyor olacaksın. Böyle de bir konforun olacak. Belki kendi yaşadığın şehirde üniversiteyi kazanırsın. Çok acele karar vermemen lazım ama il dışı kazanırsan şart. Dediğimi anlarsın.
Anlıyorum hocam teşekkürler
Üniversitede laptop lazım dostum kasa işini denedim çok zor gerçekten bir laptop lazım oluyor okuduğun bölüme göre.

Laptop içinde imzandaki sistemin şu an ederi 5.5k civarı. Laptop piyasası pek düşmedi 8k civarı 1650 li laptoplar.
Monitör dahil 7k olabilir mi ve takas yapabilmem mümkün mü?
siz şehir olarak nerede ben bir tane baktımda 8000 fiyatta laptop
İstanbuldayım
iş bilgisayarı gibi bir şey alıp idare edebilirsen öyle yap
İş bilgisayarıyla idare edebileceğimi sanmıyorum

Farway

80+ Silver
Öğrenci evine çıkmayı pek düşünmüyorum. Tarih okumak için gereksiz olabileceğini bende düşünüyorum fakat oyun falan oynarım muhtemelen

Umarım güzel bir dizüstü bulabilirsiniz

Anlıyorum hocam teşekkürler

Monitör dahil 7k olabilir mi ve takas yapabilmem mümkün mü?

İstanbuldayım

İş bilgisayarıyla idare edebileceğimi sanmıyorum
Daha 2 gün önce 1650S li sistemimi 6800 e sattım 🥺 baya uyguna gitti ama olsun. Bilmiyorum dostum çok karışmaya başladı yine piyasa. Ama takas olacağını sanmıyorum arada uçurum var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Daha 2 gün önce 1650S li sistemimi 6800 e sattım 🥺 baya uyguna gitti ama olsun. Bilmiyorum dostum çok karışmaya başladı yine piyasa. Ama takas olacağını sanmıyorum arada uçurum var
Para eklemesi yapsam biraz olabilir gibi geliyor ama o zamanda 0 laptop alınabilir o fiyata. Piyasada baya sıkıntılı eğer fiyatlar düşerse ben yedim naneyi gibi laptoplara indirim gelmiyor neredeyse.

Farway

80+ Silver
Para eklemesi yapsam biraz olabilir gibi geliyor ama o zamanda 0 laptop alınabilir o fiyata. Piyasada baya sıkıntılı eğer fiyatlar düşerse ben yedim naneyi gibi laptoplara indirim gelmiyor neredeyse.
Maalesef bu gün modart pc bile 10k ya 1650 li pc tanıttı. Dolar yükseliyor...

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Maalesef bu gün modart pc bile 10k ya 1650 li pc tanıttı. Dolar yükseliyor...
Evet ya ben bu sistemi alırken 6000 - 7000 TL'ye 1650ti laptoplar vardı ah akılsız başım...

Mert

80+ Silver
Daha erken, bu şekilde devam edilebilir bir süre daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,167
Üyeler
161,266
Son üye
thundermack
Top Bottom