- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam herkes böyle tavsiye veriyorda nasıl yapabilirim örnek olarakkaliteli ortam yapmaya bak.
hocam herkes böyle tavsiye veriyorda nasıl yapabilirim örnek olarakkaliteli ortam yapmaya bak.
Üniversite çok fazla boş beleş insanlar ile dolu. Üniye sadece gelip gidenler ile takılmasan yeter.hocam herkes böyle tavsiye veriyorda nasıl yapabilirim örnek olarak
yani kısaca kızdan kıza atlayan insanlarda değilde idealları olan kitap okuyan bana bir şey katabilecek genel kültürü yüksek insanlarla takıl diyorsunÜniye sadece gelip gidenler ile takılmasan yeter.
Kız arkadaşlarıyla gezemez tozamaz mı bir müslüman? Kız arkadaş denilince aklına direkt F*ck body mi geliyor anlamadım.Belki arkadaş müslüman. Karı kızla eğlen tavsiyesi hangi akla hizmet
evetyani kısaca kızdan kıza atlayan insanlarda değilde idealları olan kitap okuyan bana bir şey katabilecek genel kültürü yüksek insanlarla takıl diyorsun
Gibi gibiyani kısaca kızdan kıza atlayan insanlarda değilde idealları olan kitap okuyan bana bir şey katabilecek genel kültürü yüksek insanlarla takıl diyorsun
Dostum kanıt sunar mısın ayet vb gibi.Hocam nikah olmadan el ele tutuşmak, sarılmak vs. de zinaya girer.
bende uludağ ekonometri okucam kitap önerisi yaptım diğer konundayani kısaca kızdan kıza atlayan insanlarda değilde idealları olan kitap okuyan bana bir şey katabilecek genel kültürü yüksek insanlarla takıl diyorsun
çok teşekkkür ederim hocambende uludağ ekonometri okucam kitap önerisi yaptım diğer konunda
tam tersi aslında derslere önem verip erkenden bitirmek istiyorumOkulu uzatacak mısın, yoksa uzatmadan mı bitirmek istiyorsun? Ona göre bir şeyler söyleyelim.
Günlük derslerin ilerlemesiyle paralel tekrar ve varsa uygulama yapman çok faydalı olur. Ders çalışmak için sınavları beklemen doğru değil. Bu ayrıca daha düzenli aktivitelere katılmanın da bir parçası. Üniversitenin verdiği serbestlik duygusunu bastırıp yapman gerekenleri unutmaman gerekli.tam tersi aslında derslere önem verip erkenden bitirmek istiyorum
Nasıl tavsiye verecekti adam?Büyük şehirlerdeki gece hayatını bilmiyorsun sanırım.Bu nasıl tavsiye böyle
İhtiyacı varsa yapsın adam kanka kısıtlamayın milleti.Hocam nikah olmadan el ele tutuşmak, sarılmak vs. de zinaya girer.