Ariseks
80+ Gold
Nası yaniMesaj kasarken ben
Son düzenleme:
Nası yaniMesaj kasarken ben
Tam anlamıyla :dCevap vermeyince ben
Diğer sayfalara bakmayınca benCevap vermeyince ben
Bu yazdığından mı bahsetmiştin acababu tarz destekler yerine üni öğrencilerinin kendi işini kurması için destekler verilmesi taraftarıyım.
Konuyu bilmiyorumDiğer sayfalara bakmayınca ben
Fikrimi belirtmişim işte.Bu yazdığından mı bahsetmiştin acaba
Sırf üniversiteden mezun oldu diye, öğrencilerin hepsine aylık 1010₺ ödeme yapılmasını mı istemiş İyi Parti? Bölümü, diploma puanı vs. fark etmeksizin, mezun olan herkese iş bulana kadar 1010₺, karşılıksız ödeme mi yapılacak? Maddi durumuna bakılmayacak mı? Tek kriter, üniversiteden mezun olması ve sigortalı olarak çalışmıyor olması mı olacak?Üniversite mezunu işsiz gençlere 1010 TL tutarında vatandaşlık maaşı verilmesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
Evet acaba bu sefer nasıl savunulacak gerçekten merak ediyorum?
Kaynak: https://www.google.com/amp/s/bizimt...slik-maasi-teklifine-akp-ve-mhpden-ret-40430h
erdeundleben.com
www.erdeundleben.com
Hocam, iş kurmak isteyen gençlere zaten yardım yapılıyor. KOSGEB'i hiç takip etmiyor musun? Her şeyi geçtim, sırf şu konu bile dediklerimi kanıtlar nitelikte:Bu 1000 TL yardımın işini kurması için gereken zamanda can suyu olucağını düşünüyorum (kendi görüşüm )
başka şeylere bütçe verirken bütçe var ama eğitime sıra gelince bütçe olmuyor nedense herkese 2-3 maaş bağlamak yerine gençlere hayırlı bir iş yapsınlar en azından diğer dünyada daha az yanarlarSırf üniversiteden mezun oldu diye, öğrencilerin hepsine aylık 1010₺ ödeme yapılmasını mı istemiş İyi Parti? Bölümü, diploma puanı vs. fark etmeksizin, mezun olan herkese iş bulana kadar 1010₺, karşılıksız ödeme mi yapılacak? Maddi durumuna bakılmayacak mı? Tek kriter, üniversiteden mezun olması ve sigortalı olarak çalışmıyor olması mı olacak?
Teklifin ayrıntılarını da yazsaydın keşke. Bu söylediğim gibiyse, iyi ki reddedilmiş. Yaşın kaç bilmiyorum ama birazcık mantıklı düşünün. Teklif edilen şeyin gerçekleştirilmesi imkânsız. Öyle bir bütçe yok. "İstanbul nimet nimet..." diyen abimiz, İstanbul'u aldıktan sonra bu öğrencilere maddi yardım vaatlerinden hiçbirini gerçekleştiremedi. Gerçekleştiremez de zaten, hiçbir yerde öyle bir bütçe yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam, iş kurmak isteyen gençlere zaten yardım yapılıyor. KOSGEB'i hiç takip etmiyor musun? Her şeyi geçtim, sırf şu konu bile dediklerimi kanıtlar nitelikte:
Devletin Verdiği Destek, Teşvik ve Hibeler Tek Çatı Altında!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın az önce duyurduğu güzel haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bundan sonra, devletin sağladığı tüm destek ve teşvikleri, http://yatirimadestek.gov.tr platformundan görebilirsiniz: Yatırıma Destek Platformu, ayrıca şunları içeriyor: Devlet...forum.donanimarsivi.com
Ama yollara köprülere akp çalışan maaşlarına bütçe varbaşka şeylere bütçe verirken bütçe var ama eğitime sıra gelince bütçe olmuyor nedense herkese 2-3 maaş bağlamak yerine gençlere hayırlı bir iş yapsınlar en azından diğer dünyada daha az yanarlar
Dediklerimi okumadan, bot bot yorumlar yapacaksan cevap yazma. Robotla değil, insanla konuşmak istiyorum.başka şeylere bütçe verirken bütçe var ama eğitime sıra gelince bütçe olmuyor nedense herkese 2-3 maaş bağlamak yerine gençlere hayırlı bir iş yapsınlar en azından diğer dünyada daha az yanarlar