Neler Yeni

Üniversite nasıl bir yer?

abiler şuan mesem lise 11.sınıfım 2 sene sonra mezun olacağım. çevremdeki herkes üniversitede en azından ortamı için git diyor benim internetten gördüğüm kadarı ile kız-erkek ilişkileri dışında bir ortam yok :D
bölümden bölüme değişir ama genelleme yapmak gerekirse şuan herkes üni mezunu kasiyerler bile şuan grafik tasarım okuyorum ileride nasıl bir yol çizerim bilemiyorum sizce üniversite okunmalımı? herkes ortam için bile gidilir diyor nedir bu ortam? üni okumak değecekmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Yuzarsef
densiz biriysen kısaca gelecek bağmına bir düşüncen yok ise takılmak istiyorsan güzel bir yer eğitim için berbat bir yer

• Konu Sahibi Konu Sahibi
densiz biriysen kısaca gelecek bağmına bir düşüncen yok ise takılmak istiyorsan güzel bir yer eğitim için berbat bir yer
hocam zaten türkiyede kalmayı düşünmüyorum allah nasip ederse yurt dışına gideceğim ama burda üni okumadan gidip orda üni okumak hem daha zor hem daha maliyetli olabilir

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Çiko
Üniversite olarak yurt dışı imkanı olanları seçersen senin için daha iyi olur sahsen ben açıktan okuyorum okuduğum bölümün açık tan olanı var fazla sosyal hayatım yok olsa da olur olmasa da olur kafasındaydım 4 sene okuyup çok fazla para harcıcağıma bu devirde evde kalır hem diplo mamı alır hem minimal düzeyde para harcayıp çalışırım diye düşündüm mantıklı geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversite olarak yurt dışı imkanı olanları seçersen senin için daha iyi olur sahsen ben açıktan okuyorum okuduğum bölümün açık tan olanı var fazla sosyal hayatım yok olsa da olur olmasa da olur kafasındaydım 4 sene okuyup çok fazla para harcıcağıma bu devirde evde kalır hem diplo mamı alır hem minimal düzeyde para harcayıp çalışırım diye düşündüm mantıklı geldi
anladım hocam bende bir nevi açıktan okuduğum için benimde sosyal aktivitem yok maalesef şuan işten eve - evden işe şekilde yaşıyorum bu arada yurt dışı imkanı derken onu anlamadım

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Gittiğin üniversiteye göre değişir. İstanbul haricinde veya bilindik üniversite haricinde bir üniye gidersen liseden farkı yok.

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Çiko
Anadolu üninin yurt dışı programları var o anlamda dedim programa katılıp bilgi edinebilrisin veya başka ünilerin araştırmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
...
Bir şey yok, amfi denen sınıflardan birinde oturuyorsun, o kadar.

İnsanlar ise bazıları garip davranıyor, bazıları iyi, o kadar. Baştan biraz sosyalleşsen yeter bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,880
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom