Üniversite 1 kere mahsuz verilecek olan öğrenci indirimi için yeni detaylar geldi
Okumadan yazmışsın iyi okuAöf’ye rekor başvuru![]()
normalde olması gereken fiyattan verip indirim diyorlar.Üniversite 1 kere mahsuz verilecek olan öğrenci indirimi için yeni detaylar geldi
E bu zaten aylardır söyleniyorki seçimden önce demişlerdi hala söyleniyor şuanda cihaz 50k ise bu yapılana kadar 75k olucak ve indirim gelince yine 50k civarı olucak ben ne anladım bu işten saçmaÜniversite 1 kere mahsuz verilecek olan öğrenci indirimi için yeni detaylar geldi
Adam haklı işte, böyle okumayanlar başvurup dursa rekor başvuruOkumadan yazmışsın iyi oku![]()
Boşver aof kazansınAdam haklı işte, böyle okumayanlar başvurup dursa rekor başvuru![]()
Bindirimin neresinden dönsen indirimdirnormalde olması gereken fiyattan verip indirim diyorlar.
Telefon şirketlerini ilgilendiren bir durum yok ki burada, aksine satışı artacak.Boşver aof kazansın, yarın apple indirim olunca stok yok çeker zaten abi 20 bine magsafe kılıf alırsan çekmecede bir tane mor 14 promax kalmıştı onu sana ayalarız adasdad
Sıfır araçları millet nasıl yatırım amaçlı alıp piyasasını yükseltti bayiler el altından 100 bin 200 bin aksesuar satarak karaborsada verdiler ona istinaden yazdım talep artınca aynı durum yaşanır diyeTelefon şirketlerini ilgilendiren bir durum yok ki burada, aksine satışı artacak.