İyi forumlar arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ve oyun oynamayı seviyorum, memleket ve üni okuduğum şehir arası git gel yaptığım için yanımda taşıyabileceğim, maksimum 10 bin ₺ gaming laptop önerilerinizi rica ediyorum.
Lenovo Legion ya da Asus Roglara bak istersen bütçene göre seçersin arasındanİyi forumlar arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ve oyun oynamayı seviyorum, memleket ve üni okuduğum şehir arası git gel yaptığım için yanımda taşıyabileceğim, maksimum 10 bin ₺ gaming laptop önerilerinizi rica ediyorum.
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-2-2/ al bunuİyi forumlar arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim ve oyun oynamayı seviyorum, memleket ve üni okuduğum şehir arası git gel yaptığım için yanımda taşıyabileceğim, maksimum 10 bin ₺ gaming laptop önerilerinizi rica ediyorum.
10k yazmış okusanız görürsünüzBütçe ?
aga 9k ya da 1650 li almasin benim attığım tulpari alsin 10 k verip 10300 yani 300 tl de bişey olmaz
onu bende atıcaktım çıkamaz diye attım yoksa senin attığın 10 numara 5 yıldızaga 9k ya da 1650 li almasin benim attığım tulpari alsin 10 k verip 10300 yani 300 TL de bişey olmaz