O fiyatta çıkmasına çıkar laptop hatta ben de bu sene içersinde o fiyat bandında bir şeyler alacağım ancak bu fiyat aralığı artık düşük fiyat sayılıyormuşAblam bu sene üniversiteye başladı Rus Dili ve Edebiyatı okuyor. Bir laptop lazım kıza word, online ders bilmem ne için. Laptop piyasasına hakim değilim. 2-4K arası bir şey olabilir sanırım bu ihtiyaçları karşılayacak.
ürün satılmıyor şu anBu fiyata aldığınız Laptop 1 seneyi zor çıkarır . Artık en giriş seviyesi laptoplar bile 5000'liradan başlıyor nerdeyse. Kampanya kovalamak lazım son 1-2 ayda fiyatlar daha da uçtu. Böyle bir şey işini görür ama bütçenizi arttırabilir misiniz o size bağlı.
Attığımda satılıyordu.ürün satılmıyor şu an
Sizin için mi alınacak Laptop ? Max çıkabileceğiniz bütçeyi yazarsanız iyi olur.ürün satılmıyor şu an
benim yazdığım ile sizin yazdığınız arasında 1 dk var nasıl satılıyor oluyorAttığımda satılıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim için olsa konuyu ben acardımSizin için mi alınacak Laptop ? Max çıkabileceğiniz bütçeyi yazarsanız iyi olur.
1 dk içinde bitmiştir yalan mı söyleyeceğim?benim yazdığım ile sizin yazdığınız arasında 1 dk var nasıl satılıyor oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim için olsa konuyu ben acardım
benim adım ne ap*al herif mıstık yazıyor demi okumu özürlüsü olanda sensin herhalde pp de kız fotosu olunca kız olunmuyor sakat @Amanita1 dk içinde bitmiştir yalan mı söyleyeceğim?
Bak ablam bu sene üni ye başlayacak diyor okuma özürlü değilsen.
Senin hesap da kız hesabına benziyor ya hani. Belki senin için açmıştır?
Ürün satılmıyor şu an dediğin için de alacak olanın sen olduğunu farzettim heralde.