Neler Yeni

Üniversite okumak neden zaman kaybı

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Bazıları üniversite diploması 1990 larda kaldı devir internet devri diyorlar ama internette ne iş yapılabilinir ki dijital ortamın %90 nı büyük şirketler oluşturuyor zaten acaba sizin internette para kazandırcak fikirleriniz var mı hani illa söylemenize gerek yok sektör olarak söyleseniz bile benim için fikir olur

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Tek bir meslek dalı üzerinden örnek vericem sen genel anla. Mesela iyi bir yazılımcıysan diplomaya ihtiyacın yok yüksek miktarda paralar kazanabilirsin. Hatta Google, Microsoft gibi firmaların önceliği diploman değil zekan.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bazıları üniversite diploması 1990 larda kaldı devir internet devri diyorlar ama internette ne iş yapılabilinir ki dijital ortamın %90 nı büyük şirketler oluşturuyor zaten acaba sizin internette para kazandırcak fikirleriniz var mı hani illa söylemenize gerek yok sektör olarak söyleseniz bile benim için fikir olur
Üniversite okumak zaman kaybı değil. Boş bölüm, geleceği olmayan bölüm okumak zaman kaybı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek bir meslek dalı üzerinden örnek vericem sen genel anla. Mesela iyi bir yazılımcıysan diplomaya ihtiyacın yok yüksek miktarda paralar kazanabilirsin. Hatta Google, Microsoft gibi firmaların önceliği diploman değil zekan.
Diploma olmadan hiç bir şeysin maalesef. Bu konuda sana katılmıyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Sadece diploma almak için okuyacaksan üniversite zaman kaybıdır. Hangi bölüm, hangi üniversite olduğu fark etmez, kendini geliştirmeyeceksen hepsi tamamen zaman kaybı.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Diploma olmadan hiç bir şeysin maalesef. Bu konuda sana katılmıyorum.
Free iş yapabileceğin siteler var, ayrıca eğer kendini kanıtlarsan Rockstar Games gibi büyük oyun şirketleri tarafından işe alınabilirsin ama yaptığın işi çok üst düzey yapıp bunu kanıtlaman lazım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Free iş yapabileceğin siteler var, ayrıca eğer kendini kanıtlarsan Rockstar Games gibi büyük oyun şirketleri tarafından işe alınabilirsin ama yaptığın işi çok üst düzey yapıp bunu kanıtlaman lazım.
Diplomasız yüzüne bile bakmazlar. İyi bir yerden edindiğin diploman olacak ki sonra seni değerlendirsinler.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Diplomasız yüzüne bile bakmazlar. İyi bir yerden edindiğin diploman olacak ki sonra seni değerlendirsinler.
Yurtdışında firmaların önceliği diploma değil senin yaptığın işler ve projelere bakıyorlar Türkiye'deki gibi değil durumlar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışında firmaların önceliği diploma değil senin yaptığın işler ve projelere bakıyorlar Türkiye'deki gibi değil durumlar
Katılmıyorum. Diploma orada da öncelikli. Kendini kanıtlamak isteyen insan zaten üniversite okuyup diploma sahibi olmuştur.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Katılmıyorum. Diploma orada da öncelikli. Kendini kanıtlamak isteyen insan zaten üniversite okuyup diploma sahibi olmuştur.
Yada 1 kağıt parçası yerine 4 sene çalışıp kendini daha fazla geliştirmiştir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Üniversite okumayan birinin üniversite okuyan birinden daha fazla gelişeceğini sanmam.
Yazılım bölümü için diyorum daha genç yasta 12 13 yaşında temelini atar her sene projeler geliştirir o projelerle kendini geliştirir devam eder. Ancak bi doktor bi pilot gibi üni lerde üni okumak gerekli

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım bölümü için diyorum daha genç yasta 12 13 yaşında temelini atar her sene projeler geliştirir o projelerle kendini geliştirir devam eder. Ancak bi doktor bi pilot gibi üni lerde üni okumak gerekli
Haklısın.

Top Bottom