Üniversite sınavı tercih

Hangisi daha iyi üniversite

• Haccetepe

Oylar: 7 58.3%
  • Yıldız teknik üniversitesi

Oylar: 4 33.3%
  • marmara üniversitesi

Oylar: 1 8.3%
  • Gazi üniversitesi

Oylar: 2 16.7%
  • Ege üniversitesi

Oylar: 1 8.3%

• Oy kullanan toplam üye
    12

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,044
Öncelikle merhaba üniversite sınavında sıralamada 170356. oldum fen bilgisi öğretmenliği istiyorum aklımda su üniversiteler var
1-Haccetepe üniversitesi
2-Yıldız teknik üniversitesi
3-Marmara üniversitesi
4-Gazi üniversitesi
5- Ege üniversitesi.
Not: Hangisi daha iyi üniversite

Son düzenleme:
@intel pentium sana rakip geldi kanka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortam arıyorsan Ege Üniversitesi.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
ben daha çok istanbuldakileri tercih etmeyi düsünüyorum çünkü burda ailemle yasarsam hem maddi sıkıntı olusmaz hemde alısık olduğum yer
Ben Aileden uzaklaşma taraftarıyım. Ben uzakta okudum. Hayata dair çok şey öğrendim. Az ile geçinmeyi. İnsanların ne olduğunu, yurt ortamını, daha bir sürü hayat dersi. Bence üniversite insanı hayata hazırlıyor. Ben üniversite sayesinde kendime çok şey kattım. Bunları ailemle kalsam öğrenemezdim.

Ben Aileden uzaklaşma taraftarıyım. Ben uzakta okudum. Hayata dair çok şey öğrendim. Az ile geçinmeyi. İnsanların ne olduğunu, yurt ortamını, daha bir sürü hayat dersi. Bence üniversite insanı hayata hazırlıyor. Ben üniversite sayesinde kendime çok şey kattım. Bunları ailemle kalsam öğrenemezdim.
Hangi bölümden mezun oldun

Üniversite bide özeldir. O ortamı yalnızken yaşamalısın. Adı üstünde üniversite hayata hazırlık demek. O ne öyle okul bitsin eve geri git liseden farkı yok. Bence uzakta oku çok faydasını göreceksin. Ege Üniversitesi ortamı da çok sağlam ha efsane ortamı var.

İş bulabildiniz mi
Hayır açık konuşayım bu işi yapmak istemiyorum pişmanım bilgisayar okuduğum için.

Üniversite bide özeldir. O ortamı yalnızken yaşamalısın. Adı üstünde üniversite hayata hazırlık demek. O ne öyle okul bitsin eve geri git liseden farkı yok. Bence uzakta oku çok faydasını göreceksin. Ege Üniversitesi ortamı da çok sağlam ha efsane ortamı var.

Hayır açık konuşayım bu işi yapmak istemiyorum pişmanım bilgisayar okuduğum için.
bu sıralamaya daha iyi bi bölüm önerebilirmisin ege üniversitesinden

bu sıralamaya daha iyi bi bölüm önerebilirmisin ege üniversitesinden
Bölüm konusunda uzman değilim dostum ben çok oldu mezun olalı. Tercihini hocalarınla yapman daha sağlıklı olur.

Şahsi görüşüm eğitim fakültesi olarak Marmara ve gazi ismi daha önde ama bana kalsaydı ben hacattepe veya ytü olarak yazardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,077
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri