Neler Yeni

Üniversite sınavına çalışmaya nerden başlamalıyım?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
11. Sınıfa geçtim eşit ağırlığım, bence başlamanın tam zamanı nereden başlamalıyım, tavsiye kaynaklar (yt kanali vs vs). Tecrübeli kişiler yapmam ve yapmamam gerekenleri söylerse sevinirim ha bide ben ortalamanın üstünde oyun oynayan birisiyim. Oyunlari tamamen mi bırakmalıyim yoksa arada bi oynamaktan zarar gelmez mi.

efay144

80+ Silver
Burada yazılcak olsa çok uzun olur. Tytyi bitirdin mi?
Bitirmediysen bu yaz tytyi bitirmeye çalış bende senle yaşıtım günlük 5 6 saat ders 2 saat oyun olarak götürüyorum sen eğer ilk adam akıllı başlayacaksan 3 4 saatle başla yoksa bayar. Kanal olarak herkesin öğrenme anlama kabiliyeti farklı. Ama tyt programı olarak Çağatay palanın 3 ayda tyt bitirme programıyla gidiyorum. Birde fizikte Vip fizikle tyt matta İlyas güneş çok kral adamlar. Oyunu ise bence 3 saatten fazla geçme

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
11. sınıfa geçtim bende derslerim ortalama ama bu yaz tamamıyla toparlamyı düşünüyorum internetteki kaynaklarla feni kurs ilede matemetik geometriyi halledeceğim yüksek ihtimal

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada yazılcak olsa çok uzun olur. Tytyi bitirdin mi?
Bitirmediysen bu yaz tytyi bitirmeye çalış bende senle yaşıtım günlük 5 6 saat ders 2 saat oyun olarak götürüyorum sen eğer ilk adam akıllı başlayacaksan 3 4 saatle başla yoksa bayar. Kanal olarak herkesin öğrenme anlama kabiliyeti farklı. Ama tyt programı olarak Çağatay palanın 3 ayda tyt bitirme programıyla gidiyorum. Birde fizikte Vip fizikle tyt matta İlyas güneş çok kral adamlar. Oyunu ise bence 3 saatten fazla geçme
Tyt'ye daha başlamadım 😟. Bu yaz başlıyım bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11. sınıfa geçtim bende derslerim ortalama ama bu yaz tamamıyla toparlamyı düşünüyorum internetteki kaynaklarla feni kurs ilede matemetik geometriyi halledeceğim yüksek ihtimal
Aynen bende öyle düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz

herkes bu son yazımız vb diyor cidden yazı değerlendirmek istiyrum ama yapacak bir şey yok zaten 2 ay

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bu yaz TYT kursuna gidicem, geometri ve sözeli orda öğrenirim galiba.
Yanı sıra kendim olarak Matematik Fizik ve biyolojiyi bitirmeye çalışacağım test kitaplarıyla.

Benim de öyle olmam ihtimal ama umarım olmam.
Baysak bile çalışmamız lazım ya. 12 yazına kadar TYT bitiremezsek çok zor olur, 12'de konular yetişmez.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bu yaz TYT kursuna gidicem, geometri ve sözeli orda öğrenirim galiba.
Yanı sıra kendim olarak Matematik Fizik ve biyolojiyi bitirmeye çalışacağım test kitaplarıyla.

Baysak bile çalışmamız lazım ya. 12 yazına kadar TYT bitiremezsek çok zor olur, 12'de konular yetişmez.
Aynen öyle senin alanın neydi sayısal mı

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Dostum 11. sınıfı güzelce hallettiysen üzülmene hiç gerek yok. TYT konuları dediğin 2 ayda tertemiz edilir. Her şeyden önce plan yapmayı öğrenmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,163
Üyeler
165,940
Son üye
cihandemiir
Top Bottom