Neler Yeni

Üniversite sınavına hazırlanmış abilerim ablalarım bakar mısınız?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
Arkadaşlar sayısal bölümdeyim pandemiden ötürü tyt fizik,kimya,matematik derslerimin temeli yok. 11. sınıf kimya ve fizik dersleriminde temeli yok.Sebebi ise birinin okul içinde etkinlik yapmaktan kafasını kaldıramaması diğerinin ise sınıfa hakim olamamasıydı. Benimde artık hazırlık senem ve derslere başlamam lazım. Bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Derslere nasıl başlamalıyım? Nasıl bir program ile çalıştınız? kullanmış olduğunuz tüm tyt ayt kaynakları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,878
İsim
Emre siyah
rez saygılar

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar sayısal bölümdeyim pandemiden ötürü tyt fizik,kimya,matematik derslerimin temeli yok. 11. sınıf kimya ve fizik dersleriminde temeli yok.Sebebi ise birinin okul içinde etkinlik yapmaktan kafasını kaldıramaması diğerinin ise sınıfa hakim olamamasıydı. Benimde artık hazırlık senem ve derslere başlamam lazım. Bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Derslere nasıl başlamalıyım? Nasıl bir program ile çalıştınız? kullanmış olduğunuz tüm tyt ayt kaynakları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Özdebirin denemeleri ile hazırlanmıştım ben zamanında dershaneye yazılmamıştım meslek lisesi olduğu için çok yoruyordu staj çıkışı dershane ama haftasonları falan dershanelerdeki denemelere para verip giriyordum mebşn kaynaklarında sık yararlandım tam kaynak isimlerini hatırlamıyorum ama hız ve renk mi ne vardı onun setini kullanmıştım galiba günlük staj sonrası kendi vücuduma göre 2 saat dinlenmeyi uygun görüyordum kişiden kişiye değişir o 2 saatte duş+yemek ve kafa dağıtma aktivitelerimi halledip kendimi rahatlattıktan sonra derse oturuyordum ben çok çalışmayı savunmam çok çalışmak saçmalıktan ibarettir verimli çalışmaktır mevzu internette aralıklı ders çalışma videoları vardı mesela 5 dakika ara 50 dakika ders çalışma gibi 4 tekrarlı onları kullandım fakat molalarımda elektronik dikkat dağıtabilecek her şeyden uzak durdum

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
Yksde ilk 5k senin için başarıysa bi kaç tavsiye verebilirim bence sınava çalışmaya önce kendini tanıyarak başla . Hangi dersinin ne kadar iyi veya kötü olduğuna genel olarak ders ders ve bölüm böşüm kaç yanlış çıkardığına ve kaç dakikada bu bölümleri ve dersleri çözebildiğine odaklanman lazım. Bu sınavlarda olay biraz daha her konuyu didik didik bilmekten ziyade genel olarak sınav zekanı geliştirmenle de alakalı (Bilgi de önemli tabii ki) . Bu yüzden bence ne kadar erken sık deneme çözmeye başlayıp kendini daha iyi tanırsan sınava yönelik olarak da o kadar iyi hazırlanırsın

YunusOZ

80+ Bronze
Şimdiden Tyt'ye başla. Yoksa ileride pişman olabilirsin.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiden Tyt'ye başla. Yoksa ileride pişman olabilirsin.
Allah razı olsun kanka vallahi şunu yazmasan tyt ye başlayamayacaktım. :kekw:
Bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir? Derslere nasıl başlamalıyım? Nasıl bir program ile çalıştınız? kullanmış olduğunuz tüm tyt ayt kaynakları nelerdir?
bu sorulara cevap verirsen bana daha çok yardımcı olursun mesajın için teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
Behzat rasuli yi incelemeni tavsiye ederim gayet iyi bi rehber matematik icin

YunusOZ

80+ Bronze
Allah razı olsun kanka vallahi şunu yazmasan tyt ye başlayamayacaktım. :kekw:

bu sorulara cevap verirsen bana daha çok yardımcı olursun mesajın için teşekkürler
Onu diyorum şimdiden tyt'ye ondan sonraki ayt planı sana bağlı, eğer hepsini bitirirsen tyt konularının. AYT'ye başla bu 2024 öncesi olur veya sonrası.
Kaynak hakkında hocalara sorman daha iyi olabilir. Çünkü her kaynağın zorluk derecesi farklı.

efekqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
efekan
Yksde ilk 5k senin için başarıysa bi kaç tavsiye verebilirim bence sınava çalışmaya önce kendini tanıyarak başla . Hangi dersinin ne kadar iyi veya kötü olduğuna genel olarak ders ders ve bölüm böşüm kaç yanlış çıkardığına ve kaç dakikada bu bölümleri ve dersleri çözebildiğine odaklanman lazım. Bu sınavlarda olay biraz daha her konuyu didik didik bilmekten ziyade genel olarak sınav zekanı geliştirmenle de alakalı (Bilgi de önemli tabii ki) . Bu yüzden bence ne kadar erken sık deneme çözmeye başlayıp kendini daha iyi tanırsan sınava yönelik olarak da o kadar iyi hazırlanırsıank

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom