Neler Yeni

Üniversite Tavsiyeleri

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Arkadaşlar üniversite sınavına girdim ve beğendiğim bir bölüm olursa gideceğim. Ama üniye gittiğim zaman başka bir şehir oldugu ıcın aılemden de maddık destek pek almak ıstemedıgım ıcın bu benı bıraz endıselendırıyor. Hertürlü üstesinden gelebilirim ama yine de işte kalacak yer vb. sıkıntılar var. Sizden ricam bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı işimi kolaylaştıracak şeyler vs. Lütfen 18 yaşının altında orta okula giden arkadaslar yazmasın.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bizim bir arkadaş var, parayı Kıbrıs'ta kumarda kaybetmişdi borca sıkışmış durumdaydı, hafta sonları ve hafta içi dersin olmadığı günlerde kampüste ki ve diğer kampüslerde ki kafelerde çalışıyordu, haftada 1000 liraya kadar kazanıyordu.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
hocam maddi sıkıntılar çekmek istemiyorsan ucuz hayatın oldugu (kira vb.) şehir seçeceksin ama öyle bi şehirde üniversite ne kadar iyi olur bilemiyorum şehir tercihinde bitiyor bence iş

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam maddi sıkıntılar çekmek istemiyorsan ucuz hayatın oldugu (kira vb.) şehir seçeceksin ama öyle bi şehirde üniversite ne kadar iyi olur bilemiyorum şehir tercihinde bitiyor bence iş
Bende oyle dusunuyorum acaba bolum degıl de sehır mı oncelıgım olmalı dıye

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,903
İsim
Kgn
Bende oyle dusunuyorum acaba bolum degıl de sehır mı oncelıgım olmalı dıye
Yaşadığın şehirden ayrılmama gibi bir seçeneğinde var.Eğer güzel bir şehirde yaşıyorsan ve istediğin bölümün olduğu hem de sevdiğin bir üniversite varsa şehrinde o üniversiteyi seçebilirsin.Aile evinde yaşamaya devam edebilirsin ama unutma evde kalarak mental sağlığını kaybedebilirsin.

Top Bottom