Üniversite Tavsiyeleri

foolhardy0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Arkadaşlar üniversite sınavına girdim ve beğendiğim bir bölüm olursa gideceğim. Ama üniye gittiğim zaman başka bir şehir oldugu ıcın aılemden de maddık destek pek almak ıstemedıgım ıcın bu benı bıraz endıselendırıyor. Hertürlü üstesinden gelebilirim ama yine de işte kalacak yer vb. sıkıntılar var. Sizden ricam bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı işimi kolaylaştıracak şeyler vs. Lütfen 18 yaşının altında orta okula giden arkadaslar yazmasın.

Bizim bir arkadaş var, parayı Kıbrıs'ta kumarda kaybetmişdi borca sıkışmış durumdaydı, hafta sonları ve hafta içi dersin olmadığı günlerde kampüste ki ve diğer kampüslerde ki kafelerde çalışıyordu, haftada 1000 liraya kadar kazanıyordu.

hocam maddi sıkıntılar çekmek istemiyorsan ucuz hayatın oldugu (kira vb.) şehir seçeceksin ama öyle bi şehirde üniversite ne kadar iyi olur bilemiyorum şehir tercihinde bitiyor bence iş

hocam maddi sıkıntılar çekmek istemiyorsan ucuz hayatın oldugu (kira vb.) şehir seçeceksin ama öyle bi şehirde üniversite ne kadar iyi olur bilemiyorum şehir tercihinde bitiyor bence iş
Bende oyle dusunuyorum acaba bolum degıl de sehır mı oncelıgım olmalı dıye

Bende oyle dusunuyorum acaba bolum degıl de sehır mı oncelıgım olmalı dıye
Yaşadığın şehirden ayrılmama gibi bir seçeneğinde var.Eğer güzel bir şehirde yaşıyorsan ve istediğin bölümün olduğu hem de sevdiğin bir üniversite varsa şehrinde o üniversiteyi seçebilirsin.Aile evinde yaşamaya devam edebilirsin ama unutma evde kalarak mental sağlığını kaybedebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,856
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri