Neler Yeni

Üniversite ve askerlik hakkında

RONALDINHO

80+ Silver
Hocam nasıl bir bağlantısı var
elektrik elektronik mühendisliği okurken de hafiften yazılım öğreniyorsun. tabii işe atılacak kadar değil gerisi sana kalıyor. istiyorsan eem mezunlarının yöneldiği alanları araştırabilirsin. %10-15i direkt yazılım işi yapıyor.
tabii bir bilgisayar mühün öğrendiğinin 10da 3ünü falan öğreniyorsun yazılımsal anlamda.

Hocam şuanda aklımda oyun geliştirmek var kendimi gerçekten geliştirmem gerekiyor derslerde zormuş benim için biraz sıkıntılı olucak

Pukiina

80+ Bronze
Mesela ben bu bölümü bitirdikten sonra ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl tecil ettirebilirim
Hocam bölgenizdeki en yakın askerlik şubesine gidip tecil ettirebilirsiniz. Veya okul tercihinde bulunursanız ve kazanır yerleşirseniz sistemde tecilleniyor ardından da teyit için askerlik şubesine gidip kontrol ettirebiliyorsunux
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şuanda aklımda oyun geliştirmek var kendimi gerçekten geliştirmem gerekiyor derslerde zormuş benim için biraz sıkıntılı olucak
Oyun yapay zeka vs gibi bu yıl bunların mühendisliği ve bölümü açıldı sanırım onlara da bakabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaş ağzı olan konuşuyor cart curt demiş de bişey biliyorsak etrafımızda okuyan adam varsa söylüyoruz kardeşim. Otur sen yönlendir o halde.

Top Bottom