Neler Yeni

Üniversite ve oyun için laptop almak istiyorum

Hangisini almak daha mantıklı

• İlki

• İkincisi

• Üçüncüsü

• Dördüncüsü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Üniversitede kullanmak ve oyun oynamak için laptop almak istiyorum
Şarj süresi ve çok ısınmaması önemli
Sizce aşşağıdakilerden hangisi daha mantıklı?

Sizce hangisi daha mantıklı olur

Panelide 120 hz 3.nesil ryzenden uzak dur kardeşim laptop platformunda. Masaüstümde ben ryzen kullanıyorum memnunum ama laptopta memnun değil arkadaşlarım ryzenden. Bunun 16 ramı var 512de ssd var uzun süre götürür seni ekran kartı da güncel. Panelide dediğim gibi 120 hz. Memnun kalırsın İnşallah.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
asusun laptoplarında 6500 tl bandında bu özelliklerde 1660ti 1660s civarında laptopları var bakabilirsin

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Bütçenizi ne kadar ? Sorunuzun cevabı hiçbiri.O fiyata arkadaşların dediği gibi Monster,Excalibur alsanız daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Faruk Bilen
Bölümünüz ve oynamayı düşündüğünüz belli oyunlar varsa söylemenizi rica edebilir miyim ?
Ve eğer bütçe verirseniz başka bilgisayarlar da önerebilirim isterseniz.
Bilgisayar mühendisliği. Oyun olaraksa çok ağır oyunlar değil genelde csgo en fazla bf5 falan
Bütçe ise 6 8 arası. Ama ne kadar düşük o kadar iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Faruk Bilen
Bütçenizi ne kadar ? Sorunuzun cevabı hiçbiri.O fiyata arkadaşların dediği gibi Monster,Excalibur alsanız daha iyi olur.
6 8 arası bütçem var. Ama ne kadar az o kadar iyi . Bir de model önerebilir misin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Bilgisayar mühendisliği. Oyun olaraksa çok ağır oyunlar değil genelde csgo en fazla bf5 falan

Hacım al keyfine bak hem 512 ssd hem 16 ram hemde 120 hz panel. 1650 de var. İşini görür yüksek oranda.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
(tıklayınız) buradan ekran kartı GTX 1650 olan, rami 16gb olan , disk kapasitesi size kalmış ama ssd(en azından Windowsu oraya kurmak için) önerilir (M2 olursa daha iyi olur), veya şu an stokları yok ama Monster'a da bakabilirsiniz benzer özelliklere veya fiyata.Ustte arkadaş atmış 120hz ekranı var demiş ama hiçbir farki olmayacak çünkü 120 fps alamayacaksin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Faruk Bilen

Top Bottom