Neler Yeni

Üniversitede devamsızlık nasıl hesaplanır?

.hsyn.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hüseyin
Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil

şahin doğan

80+ Platinum
Üniversiteye göre devamsızlık değişiyor. bazıları ders bazıları gün hesabı yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil
Her Ünide aynı değil.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.
Her saat bir derse denk gelir. Üniversiteye göre değişir mesela bizim ünide 13 saatlik devamsızlık hakkımız vardı.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?
Bizde %70 katılım zorunluluğu vardı. Tüm gün aynı ders oluyordu. 4 Gün katılmayabiliyordun. Okul sisteminde yazar devamsızlık yüzdesi. Ona göre hesaplarsın.

.hsyn.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam saatlik olduğunu varsayarsak dersin devam zorunluluğu %70 haftada 3 saat var bu ders ozaman benim 12 saat filan mı gitmeme hakkım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,958
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom