Üniversitede devamsızlık nasıl hesaplanır?

.hsyn.

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?

bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.

haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil

Üniversiteye göre devamsızlık değişiyor. bazıları ders bazıları gün hesabı yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil
Her Ünide aynı değil.

bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.
Her saat bir derse denk gelir. Üniversiteye göre değişir mesela bizim ünide 13 saatlik devamsızlık hakkımız vardı.

Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?
Bizde %70 katılım zorunluluğu vardı. Tüm gün aynı ders oluyordu. 4 Gün katılmayabiliyordun. Okul sisteminde yazar devamsızlık yüzdesi. Ona göre hesaplarsın.

Hocam saatlik olduğunu varsayarsak dersin devam zorunluluğu %70 haftada 3 saat var bu ders ozaman benim 12 saat filan mı gitmeme hakkım var

Geri