Neler Yeni

Üniversitede kavga ettim disipline verilicekmişim tecrübeliolanvarmı süreç nedir

Sentinelreal1

80+ Bronze
Okulun disiplin sürecine baktım fiili sözlü hakaret vs falan saldırıda 1 haftadan 1 aya kadar uzaklaştırma oluyormuş sözlü tartışma oldu ***** falan dedim demir yemek bıçağını yere attım ama herkesin içinde özür diledim hocayla konuştuk pişmanım falan dedim zaten 2 hafta kalmış güz döneminin bitmesine 15 güne dediler bakıcaz sitede de 15-1 ay arası diyor sizce ne olur hukuk birimi toplanıcakmış birde adalet birimi okulun bölümlerinin hocaları yani benden savunma isterler mi tanıkları dinliyceklermiş ne gördüyseler o anda 2 3 kişiyi tanık yazıcakmış hoca pişmanım yani arkadaşla çnceden aramızda problem yoktu not için oldu ortak sınavdı gitti hoca 20 puan kırdı beni çağırırlar mı bilmiyorum ama ne savunması yapmam gerek pişmanım yani sınıftaki kimseyle sorunum yok özür dilemeden sonrada olmadı herkesle normal şekilde devam ediyoruz sayılır ama sınıfın bir kısmı cephe aldı bana zaten çokta önemli insanlar değil, birde, arkadaş şikayetçi değilim demiş ama üniversitenin sitesinde dediğim gibi uzaklaştırma alırsın diyor ama bunu en aza indirmenin bir yolu yok mu

Top Bottom