Yusufilhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
o kadar bütçem yok maalesefkanka 11k diyim çünkü benim de üzerine ekleyip yeni bir laptop almam gerekiyo
o kadar bütçem yok maalesefkanka 11k diyim çünkü benim de üzerine ekleyip yeni bir laptop almam gerekiyo
kanka tabi ben de isterim vermeyi de ekran kartını nasıl elimden çıkarıcam?Aranızı yapayım 8kya bırak. 144hz ile ekran kartsız
veriyim 8'e de ekran kartını nasıl çıkarabilirim elimden yardımcı olabilecek misiniz?Aranızı yapayım 8kya bırak. 144hz ile ekran kartsız
Ekran kartı pcden daha hızlı gider bencekanka tabi ben de isterim vermeyi de ekran kartını nasıl elimden çıkarıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veriyim 8'e de ekran kartını nasıl çıkarabilirim elimden yardımcı olabilecek misiniz?
sarı sitede pek gitmemiş gibi duruyo amaEkran kartı pcden daha hızlı gider bence
Şimdiden koy ilana dursun bence illa bi alıcı çıkarsarı sitede pek gitmemiş gibi duruyo ama
öyle yapıcam. eğer satarsam gerçekten veriyim arkadaşa istanbul içindenŞimdiden koy ilana dursun bence illa bi alıcı çıkar
Direk ekran kartsız kasa kankayani evet haklısın ama hak yemek de istemem. içinden tam olarak neler istiyorsun neler istemiyorsun onları belirtebilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece 144hz monitör ve sistem mi
Monitör falan?Direk ekran kartsız kasa kanka
Monitör?Direk ekran kartsız kasa kanka
Anadoludayım benmonitör klavye mouse dahil hepsine 10k verebilirim istanbul avrupada isen
Evet ben de öyle düşünüyorum da yine de koydum sarı siteye eğer alıcı çıkarsa veririm arkadaşa kartsızArayı bozmak istemem ama kasayı bütün parçaları ile satman daha çok alıcı bulmanı sağlar bence.
Tek gpu satarsan adam mining mi yaptın der almaz ama sistem içerisinde psikolojik rahatlık veriyor insana.
Sana kalmış bir şey tabii.
Bir kaç ilan yap parça parça ya da sistem olarak.