Neler Yeni

Üniversitelerin Yüzyüze Açılma Kararı

Satashke

80+ Bronze
Üniversitelerin uygulamaları dersleri yüzyüze işlemesi kararı alındı. Bir yandan arkadaşlarımla ve sevgilimle rahatça görüşebileceğim için mutluyum. Bir yandan da sağlık bölümü okuyan ve hastanede staj yapacak biri olarak İstanbulda virüs kapmaktan korkuyorum. Üni okuyan dostlarımın fikirleri neler?

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Üniversitelerin uygulamaları dersleri yüzyüze işlemesi kararı alındı. Bir yandan arkadaşlarımla ve sevgilimle rahatça görüşebileceğim için mutluyum. Bir yandan da sağlık bölümü okuyan ve hastanede staj yapacak biri olarak İstanbulda virüs kapmaktan korkuyorum. Üni okuyan dostlarımın fikirleri neler?
senin yerinde olsam bende endişelenirdim fakat seçmiş olduğun bölümde bu gibi riskler göz önünde bulundurarak seçmeliydin benim uygulamalı dersim yok online olucak benim derslerim açılmasını istermiydin dersen şuan 2 . dönem için bi anda kalkıp gitmek aşırı masraf ve zor olurdu.

Satashke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senin yerinde olsam bende endişelenirdim fakat seçmiş olduğun bölümde bu gibi riskler göz önünde bulundurarak seçmeliydin benim uygulamalı dersim yok online olucak benim derslerim açılmasını istermiydin dersen şuan 2 . dönem için bi anda kalkıp gitmek aşırı masraf ve zor olurdu.
Dostum son sınıfım. Pandemi çıkmadan önce de Üniversite okuyordum :)

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Üni okuduğumu hatırlamaya gidiyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Umarım açılmaz.
Onca hareketlilik olacak, o insanların vebalini nasıl ödeyecekler bilmiyorum.

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Bence açılması gerekiyordu. Şöyle bir sorun var ama başka şehirlerde okuyan öğrenciler ne yapacak yurtlar kapalı 3-4 ay için ev mi kiralayacaklar ne yapacaklar? Bilgilendirme yapıldı mı ?

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Pandemiyi göz önünde bulundurup seçmeliydin dedin ya hani. Zaten pandemi yokken okuyordum bölümü. O manada söyledim
pandemiyi göz önünde bulundurarak seçmeliydin demedim okuduğun bölümü bu gibi riskler göz önünde buludurarak seçmeliydin dedim.

Satashke

80+ Bronze
Bence açılması gerekiyordu. Şöyle bir sorun var ama başka şehirlerde okuyan öğrenciler ne yapacak yurtlar kapalı 3-4 ay için ev mi kiralayacaklar ne yapacaklar? Bilgilendirme yapıldı mı ?
Ben mecbur ev tutacağım. Yurtlar daha da sıkıntı olur. Ben evde durmayıp çalıştım genel olarak param var ama çalışmayan arkadaşların büyük bir sıkıntısı olacak maddi açıdan

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşım istanbulda vanda diş hekimliği okuyor apar topar bilgilendirme gelir gelmez eşyalarını toplayıp gitmek zorunda kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,696
Üyeler
165,408
Son üye
sihecate