Heath Ledger
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,649
- İsim
- Heath Ledger
Ülkemizin diğer ülkelerden geride olmasını avantaj olarak bilip daha gelişmiş ülkelerden ilham alıp geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Gazi Üniversitesi 3. sınıftayım. Geleceğin teknolojisi elektrikli ve hibrit araçlar. Benzin fiyatları sadece dolardan dolayı artmıyor. Tüm dünyada varil fiyatı da arttığından bizim ülkeye de yansıyor. Buna rağmen 4 yıllık otomotiv mühendisliği bölümünde sadece 1 dönem (Yarım yıl) elektrikli araçlarla alakalı ders var ve bu ders de zorunlu ders değil seçmeli ders Okulun beni eğitimden uzak tuttuğunu düşündüğümden bıraktım okulu. Biraz pişmanlık var tabi ancak güzel bir ekip bulup güzel işler başaracağıma inanıyorum. Umarım hayırlısı olur.
Şimdiden söyleyim Türkiyedeki çoğu bölüm böyle. Müfredat olarak çok geriyiz. Mühendis dediğin geleceği tasarlar. Biz ancak geçmiştekileri ezberliyoruz. Güzel projeleri olup yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilir. Bir şeyler üretmeye o kadar açım ki ondan dolayı okulu bıraktım yanii. Teşekkürler...
Edit: Ben özgürlükçü bir insanım. Sırf para için başkasının emri altında çalışmak bana göre değil. Giderim çöplükten plastik toplar satarım 3-5 bir şey kazanırım. 9-5 başkasının emri altında çalıştığımdan daha mutlu olurum
Şimdiden söyleyim Türkiyedeki çoğu bölüm böyle. Müfredat olarak çok geriyiz. Mühendis dediğin geleceği tasarlar. Biz ancak geçmiştekileri ezberliyoruz. Güzel projeleri olup yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilir. Bir şeyler üretmeye o kadar açım ki ondan dolayı okulu bıraktım yanii. Teşekkürler...
Edit: Ben özgürlükçü bir insanım. Sırf para için başkasının emri altında çalışmak bana göre değil. Giderim çöplükten plastik toplar satarım 3-5 bir şey kazanırım. 9-5 başkasının emri altında çalıştığımdan daha mutlu olurum
Son düzenleme: