Neler Yeni

Üniversiteyi Bıraktım!

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
SFKDSGLŞADSKGLŞS aşırı epicti.
reis kendinin elon musk olacağını falan sanıyor herhalde imkanı yok o adamlar komple üni okumuyor yada açıktan okuyorlar büyü kbir fırsatın yoksa okul bırakılmaz kusura bakma da paşam burda eğitim kötü olsa bile derslerde iyiysen kesin ekmek kapısı

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Ülkemizin diğer ülkelerden geride olmasını avantaj olarak bilip daha gelişmiş ülkelerden ilham alıp geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Gazi Üniversitesi 3. sınıftayım. Geleceğin teknolojisi elektrikli ve hibrit araçlar. Benzin fiyatları sadece dolardan dolayı artmıyor. Tüm dünyada varil fiyatı da arttığından bizim ülkeye de yansıyor. Buna rağmen 4 yıllık otomotiv mühendisliği bölümünde sadece 1 dönem (Yarım yıl) elektrikli araçlarla alakalı ders var ve bu ders de zorunlu ders değil seçmeli ders :) Okulun beni eğitimden uzak tuttuğunu düşündüğümden bıraktım okulu. Biraz pişmanlık var tabi ancak güzel bir ekip bulup güzel işler başaracağıma inanıyorum. Umarım hayırlısı olur.

Şimdiden söyleyim Türkiyedeki çoğu bölüm böyle. Müfredat olarak çok geriyiz. Mühendis dediğin geleceği tasarlar. Biz ancak geçmiştekileri ezberliyoruz. Güzel projeleri olup yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilir. Bir şeyler üretmeye o kadar açım ki ondan dolayı okulu bıraktım yanii. Teşekkürler...

Edit: Ben özgürlükçü bir insanım. Sırf para için başkasının emri altında çalışmak bana göre değil. Giderim çöplükten plastik toplar satarım 3-5 bir şey kazanırım. 9-5 başkasının emri altında çalıştığımdan daha mutlu olurum
Bize ne önerirsiniz okumak için o kadar strese giriyoruz sonra bu sınav sonuçları açıklanınca hayatına son verenler var siz ne önerirsiniz ne yapmalıyız

yani herkesin fikri kendine eğer hayatta bu şekilde daha iyi olacaksan sana kalmış
ama para olmadan olmuyor çok para lazım çok

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne kadar para lazım? ($ olarak)
paranın önemi türkiyede kendini belli ediyor. Başka yerlerde zaman , hayal gücü , fikir daha önemlidir. Steve jobs vb okuldan dolayı ZAMANI olmadığından ayrıldı ve sonra HAYAL GÜCÜ ile FİKİRlerini birleştirip zengin oldu. Başlangıçta olan parasıyla değil

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ülkemizin diğer ülkelerden geride olmasını avantaj olarak bilip daha gelişmiş ülkelerden ilham alıp geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Gazi Üniversitesi 3. sınıftayım. Geleceğin teknolojisi elektrikli ve hibrit araçlar. Benzin fiyatları sadece dolardan dolayı artmıyor. Tüm dünyada varil fiyatı da arttığından bizim ülkeye de yansıyor. Buna rağmen 4 yıllık otomotiv mühendisliği bölümünde sadece 1 dönem (Yarım yıl) elektrikli araçlarla alakalı ders var ve bu ders de zorunlu ders değil seçmeli ders :) Okulun beni eğitimden uzak tuttuğunu düşündüğümden bıraktım okulu. Biraz pişmanlık var tabi ancak güzel bir ekip bulup güzel işler başaracağıma inanıyorum. Umarım hayırlısı olur.

Şimdiden söyleyim Türkiyedeki çoğu bölüm böyle. Müfredat olarak çok geriyiz. Mühendis dediğin geleceği tasarlar. Biz ancak geçmiştekileri ezberliyoruz. Güzel projeleri olup yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilir. Bir şeyler üretmeye o kadar açım ki ondan dolayı okulu bıraktım yanii. Teşekkürler...

Edit: Ben özgürlükçü bir insanım. Sırf para için başkasının emri altında çalışmak bana göre değil. Giderim çöplükten plastik toplar satarım 3-5 bir şey kazanırım. 9-5 başkasının emri altında çalıştığımdan daha mutlu olurum
Gelecek hayatınızda size başarılar diliyorum hocam.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O değil de üniversiteyi bırakıyorsun övünülecek bir şey gibi anlatıyorsun 😂

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ya ciddi misin?
Sen şu anda üniversiteyi bırakıp başarısız olan milyonlarca kişiyi hiçe sayıp çok nadir çıkan bir örneği verdin? Peki üniversiteyi bırakıp başarısız olan milyonlarca kişi ne olacak?

Olumlu dusun olumlu yaşa :D

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Benimde üniversite gibi bir hayalim yok. Lisem meslek lisesi ve Liseyi diploma almak icin okuyorum. Sonra yurt dışına çıkmak istiyorum. Pasaport sorunum da yok. Maalesef güzel ülkemde Gelecek göremiyorum.

Top Bottom