Neler Yeni

Üniversiteyi Bıraktım!

Alfha13

80+ Silver
Steve Jobs mesela
Steve Jobs'ın bulunduğu ülkeyle senin bulunduğun ülke bir mi? O 300 dolarıyla iş kurabilir, sen 300 lirayla ne yapabilirsin ki? En kötü işlerde bile diploma istiyorlar artık, umarım bir şeyler bulursun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Steve Jobs mesela
Ya ciddi misin?
Sen şu anda üniversiteyi bırakıp başarısız olan milyonlarca kişiyi hiçe sayıp çok nadir çıkan bir örneği verdin? Peki üniversiteyi bırakıp başarısız olan milyonlarca kişi ne olacak?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ülkemizin diğer ülkelerden geride olmasını avantaj olarak bilip daha gelişmiş ülkelerden ilham alıp geleceğe daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Gazi Üniversitesi 3. sınıftayım. Geleceğin teknolojisi elektrikli ve hibrit araçlar. Benzin fiyatları sadece dolardan dolayı artmıyor. Tüm dünyada varil fiyatı da arttığından bizim ülkeye de yansıyor. Buna rağmen 4 yıllık otomotiv mühendisliği bölümünde sadece 1 dönem (Yarım yıl) elektrikli araçlarla alakalı ders var ve bu ders de zorunlu ders değil seçmeli ders :) Okulun beni eğitimden uzak tuttuğunu düşündüğümden bıraktım okulu. Biraz pişmanlık var tabi ancak güzel bir ekip bulup güzel işler başaracağıma inanıyorum. Umarım hayırlısı olur.

Şimdiden söyleyim Türkiyedeki çoğu bölüm böyle. Müfredat olarak çok geriyiz. Mühendis dediğin geleceği tasarlar. Biz ancak geçmiştekileri ezberliyoruz. Güzel projeleri olup yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilir. Bir şeyler üretmeye o kadar açım ki ondan dolayı okulu bıraktım yanii. Teşekkürler...
Hocam keşke yapmasaydın burası Amerika değil.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar Steve Jobs örneğinin sonuna (!) koyamadığım için üzgünüm. Bu kadar ciddiye alınacağımı düşünmezdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

"üniversiteye inanıyoruz. hatta inanmakla kalmıyor, iman ediyoruz!"

Top Bottom