Neler Yeni

Üniversiteyi grafik tasarim okuyup Freelance calisabilir miyim?

Aktasx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Aktas
Merhabalar,
Yks sınavına hazırlanıyorum ilk hedefim yazılım ama kazanamaz isem 2.plan olarak grafik tasarim düşünüyorum, Adobe programlarına(photoshop,illüstrasyon,after effect)ilgiliyim,çizimede ilgim var ve kendimi sürekli geliştirebilirim,abim bana freelancer çalışmamı öneriyor ama aklım çok karışık,bu konu hakkında fikirlerinizi alabilir isem çok makbule geçer.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
hocam adamlar senin nasıl iş yaptığına bakıyor çoğu firma şuan böyle 2 sene okusanda fark etmez 4de

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşe hakim olduktan sonra üniversiteye çok bakmıyorlar. Çok alakasız bir bölüm okudum ama hep çizime merakım olduğu için şu an freelance olarak yurtdışına çizer olarak çalışıyorum. İlk başlarda TRde çalıştım son 1-2 senedir TRyi de bıraktım çünkü yurtdışında hem sana daha çok değer veriyorlar hem de hakkın olan ücreti kazanıyorsun.

PixDraw

80+ Bronze
Merhabalar,
Yks sınavına hazırlanıyorum ilk hedefim yazılım ama kazanamaz isem 2.plan olarak grafik tasarim düşünüyorum, Adobe programlarına(photoshop,illüstrasyon,after effect)ilgiliyim,çizimede ilgim var ve kendimi sürekli geliştirebilirim,abim bana freelancer çalışmamı öneriyor ama aklım çok karışık,bu konu hakkında fikirlerinizi alabilir isem çok makbule geçer.
Üniversitede grafik adına hiçbir şey okumadım şuan bir firmada grafikerim ek olarak freelancer olarak çalışmalarımda mevcut.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Freelancer ile Taşeron arasında bir fark yok. Ucuza sömürtüyorsunuz kendinizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme
Bence açıktan eğitim yap kurs satın al. Üniversite için de gitmek istersen yine farklı bölüme git. Bölümün bir artısı yok ayriyeten okulda gördüğünün daha fazlasını kurstan öğrenebilirsin. 2 sene okula gitmeye gerek yok diye düşünüyorum ben grafk tasarım için.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Merhabalar,
Hocam yazılıma ilginiz yoksa okumayın boşuna işkenc gibi gelir grafikerlik okuyabilirsiniz. Ayrıca üni okursanız zararından çok faydası olur.

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Üniversiteyi mutlaka okumanı tavsiye ederim sadece iş imkanı olarak düşünme orada öğreneceğin tüm bilgiler emin ol hayatın boyunca çok lazım olacak asıl soruna cevap ise yazılımı gerçekten isteyerek yapar isen çok güzel bir meslek günümüz teknolojilerine bakarsak da hiç bir zaman sonu gelmeyecek bir iş de denilebilir. Diğer yandan grafikerlikte güzel bir seçim imkanın var ise kendine ve iş kovalayabileceğine inanıyorsan eğer hiç durma hemen şimdi başla!

Aktasx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Aktas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversiteyi mutlaka okumanı tavsiye ederim sadece iş imkanı olarak düşünme orada öğreneceğin tüm bilgiler emin ol hayatın boyunca çok lazım olacak asıl soruna cevap ise yazılımı gerçekten isteyerek yapar isen çok güzel bir meslek günümüz teknolojilerine bakarsak da hiç bir zaman sonu gelmeyecek bir iş de denilebilir. Diğer yandan grafikerlikte güzel bir seçim imkanın var ise kendine ve iş kovalayabileceğine inanıyorsan eğer hiç durma hemen şimdi başla!
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yazılıma ilginiz yoksa okumayın boşuna işkenc gibi gelir grafikerlik okuyabilirsiniz. Ayrıca üni okursanız zararından çok faydası olur.
Yazılım okuyan herkes işkence vs diyor cidden o kadar mı sıkıntılı.
Teşekkürler dediklerin için.

Bence açıktan eğitim yap kurs satın al. Üniversite için de gitmek istersen yine farklı bölüme git. Bölümün bir artısı yok ayriyeten okulda gördüğünün daha fazlasını kurstan öğrenebilirsin. 2 sene okula gitmeye gerek yok diye düşünüyorum ben grafk tasarım için.
Mantıklı,teşekkürler dediklerin için.

Freelancer ile Taşeron arasında bir fark yok. Ucuza sömürtüyorsunuz kendinizi.
Hiçbir şey kay değil hele ki şimdiki şartlarda
Teşekkürler düşüncen için.

Üniversitede grafik adına hiçbir şey okumadım şuan bir firmada grafikerim ek olarak freelancer olarak çalışmalarımda mevcut.
Aklımda tutacağım
Teşekkür dediklerin için.

Son düzenleme:

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yazılım okuyan herkes işkence vs diyor cidden o kadar mı sıkıntılı.
Teşekkürler dediklerin için.
Hocam ilgisi olmayana işkence gibi gelir herkes için geçerli değil bu yani ilginiz yoksa okumanızı önermem. Rica ederim

Top Bottom