Neler Yeni

Üniye laptop mu sistem mi

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
öğrencinin evinde laptop olur manitanin evine götürülür orada film izleme bahanesi ile cima edilir sorduğun soru bile yerinde olmamış

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Malum üniversiteler eylül'de açılacak ben de şehirdışına gideceğim onun için masaüstü sistem mi alsam laptop mu alsam kararsızım 6.5k bütçem var muhtrmelen yutta kalıcam ilk yılım
Laptop

equinoxx

80+ Bronze
öğrencinin evinde laptop olur manitanin evine götürülür orada film izleme bahanesi ile cima edilir sorduğun soru bile yerinde olmamış
Güzel zihniyet :) Kız kardeşin varsa bu bilgiyi ona iletmelisin bence.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Malum üniversiteler eylül'de açılacak ben de şehirdışına gideceğim onun için masaüstü sistem mi alsam laptop mu alsam kararsızım 6.5k bütçem var muhtrmelen yutta kalıcam ilk yılım
yurtta kalıcam diyorsun tabii ki laptop

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Hocam ne amaçla kullanacaksın?Onun bi kendince cevabını vermelisin.Bölümün eğer bilgisayar ile ilgiliyse 6.5k laptop ileri ki sınıflar da yetersiz kalabilir

Fordon Greeman

80+ Bronze
Üniversitede Laptop şart, masaüstü konfor. Oyun için laptop kullanmayı sevmiyorum ben mesela, iş bilgisayarı için güçlü ve yetecek bir bilgisayar alıp oyun ve ev kullanımı için masaüstü topladım ben. Masaüstünü daha önceden toplamıştım gerçi de anladın demek istediğimi. Laptop'un yoksa laptop al. Çünkü o istekten ziyade temel ihtiyaç gibi üniversitede. Temelden sonra eğer ihtiyacın olursa ve ekonomik durumun izin verirse toplama alırsın. İşlemcisi iyi ve pili uzun giden bir laptop almaya bak derim. Çok rahatlık sağlar. Laptop iş cihazıdır bana göre. Oyun oynatabilmesine çok gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Laptop.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler