Neler Yeni

Unreal Engine ile CC4 karakterine LipSync nasıl yapabilirim?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba öncelikle mutlu yıllar dilerim, aslında sorum kısaca başlıktaki gibi Azure ile Text-to-Speech'ten aldığım ses dosyasına LipSync ile karaktere yansıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim karakteri Character Creator 4 ile oluşturdum. Azure'den viseme data alabiliyorum sanırım fakat hem bu datanın bana boş gelip gelmediğinden pek emin değilim hem de nasıl kullanacağımı tam çözemedim yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Alihan YILMAZ
Neden ses dosyalarını oyun içinde saklamıyor sun?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cevabınızı yeni gördüm, mobilde kullanılacak bir uygulama olacak ve android tarafında hem yazma okuma tarafında ekstra zorluk yaşattığı için ve ekstra izin gerektirdiği için hem de dosya olarak kayıt etmek istediğimde kayıt yapılırken ki anda kasmaya sebep olması nedeni ile dosya olarak saklamak istemiyorum tabi bunların yanında bir de depolama alanı sıkıntısı da var. Bu yüzden dosya olarak saklamadan direkt olarak gelen ses verisini oynatıyorum, şuanda Audio2Face ile LipSync yapmayı denemekteyim fakat tam olarak nasıl yapacağım hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sanırım şu anlamda da sormuş olabilirsiniz, neden ses dosyasını azure speechten alıyorsun dosya olarak saklamıyorsun şeklinde demek istediyseniz de yaptığım karakter aslında bir yapay zeka asistanı ve chatGPT üzerinden gelen cevabı bize sesli olarak okuyor bunu da AzureTTS ile yapıyorum bu yüzden sesleri oradan alıp direkt olarak oynatmayı tercih ediyorum. oynatılacak ses sürekli aynı şeyi söyleyen belirli sesler vs. değil sonuç olarak her soruda farklı bir yanıt verilecek ve farklı bir ses oyntatılmış olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,006
Üyeler
167,037
Son üye
Aras01
Top Bottom