Neler Yeni

unsos tarifi - yeni kategorimiz hayırlı olsun

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
hocam var evde yapmıştım yazarım onu da bi ara
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya olum swefıopewfogenrugasunfslfkmf
BEN BU KONUN AÇILMASININ %20 SİNİ FİLAN KENDİ BAŞARIM OALRAK GÖRÜYOM O YÜZDEN İRONİ YAPTIM :d

BEN BU KONUN AÇILMASININ %20 SİNİ FİLAN KENDİ BAŞARIM OALRAK GÖRÜYOM O YÜZDEN İRONİ YAPTIM :d
caps açık kalmış sorry

merhabalar istek üzerine @Mehmet Yılmaz kategoriyi açtı teşekkürler şimdi tarifimize geçelim bu tarifi cipsin yanında veya kızartma tavuk et gibi şeyler de kullanabilirsiniz

ilk olarak bir adet büyük boy veya orta boy kullanacağınız miktara göre bir kase seçin kasenin içine SÜZME yoğurt kesinlikle süzme ev yoğurdu veya başka bir yoğurt kullanmayın sonra kullanacağınız miktara göre yemek kaşığı ile yoğurdu ekleyin ben 5 kaşık öneririm size kalmış gene koyduktan sonra üstüne kırmızı toz biber veya bulbiber karabiber nane ve çok az tuz karıştırmadan mayonez ve çok az damla şeklinde zeytinyağı ve karıştırıyoruz iyice homojen kıvama geldikten sonra limon ekliyoruz 3 4 damla veya 2 çok kaçırmayın tadı bozulur sonra gene karıştırıyoruz kıvamından emin olduktan sonra afiyetle yiyoruz

önerdiğim malzemeleri fazla kullanmayın mayonez mesela çok koyarsanız ağır olur tuz limon baharatlar bunları koyarken dikkat edin sosumuz bu kadar başka tariflerde görüşmek dileğiyle "GENÇ ŞEF" iyi tadımlar diler <3
kanka başlangıcı alıntı tarif değilde kendi kafandeki bir şeyle yapaydın güzel olurdu

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç

caps açık kalmış sorry

kanka başlangıcı alıntı tarif değilde kendi kafandeki bir şeyle yapaydın güzel olurdu
kanka çoğu kişi bilmiyor bu tarifi zaten var tariflerim yapıcam şuan en basit bu yazılabilirdi dersim var zaten her gün yazmaya çalışıcam

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
kanka çoğu kişi bilmiyor bu tarifi zaten var tariflerim yapıcam şuan en basit bu yazılabilirdi dersim var zaten her gün yazmaya çalışıcam
ilk güne özel biraz fazl tarif ver karnım acıktıkca yapar yerim normalde genelde tost yapıyom ama hiç tost makinesinin çıkaramam

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
iyi oluyormu arkadaşlar deneyen varmı ? birde hangi cipsi tercih edelim bu sos için.

Top Bottom