Neler Yeni

Unutamadığınız bir anınız var mı?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,298
İsim
Mert Can Ergün
Eskiden anlatmıştım yine anlatayım.
Sınıfa girdim. Girişinde hafif çıkıntı gibi bir şey var böyle. İşte girerken oraya ayağım takıldı tahtaya kadar yuvarlandım sonra kalktım hocadan özür diledim bi de niye özür diledim onu hala anlamadım.
Gece yatarken aklıma gelir utanırım hep.
😅😅😅😅😅 sınıfa rezil oldun herkes gülmekten ölmüştür

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,298
İsim
Mert Can Ergün
bir gün hoca sınav yapıyordu sıralarda dolaşırken bizim arkadaş da ayağını uzatmiş. Hoca da bizim sıraya gelirken arkadaşın ayağına takılıp yere güzelce düştü kimse de yerden kaldırmadı yere düşünce güldük

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bende her gece geçmişi düşünüp fena utanıyordum Allaha şükür benden kötüleri de varmış ben bu bilinçle artık maziyi falan düşünmem :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
28.09.2021 bu tarih.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kaç kere anlattım sayamadım
İlkokul da hoca tuvalete gitmeme izin vermedi altıma yapıcam o derece dersin ortasında artık varya çatlıcam artık kalktım ayağa sınıfın ortasına yaptım (ufak tuvalet) hocaya da izin vermessen böyle yaparım deyip geçmiştim kızlar görmüştü o ne falan demişlerdi o kafayla fena rezil olmuştum
İyi yapmışsın

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Telde olduğum için uzunca anlatmaya üşendim kısaca yazicam.

Lisede 12 sınıftayız herkes öğle arasında okul boş bende sınıfta her zaman birseylerimi unuturum okulun aşağısına inince aklıma geldi çıktım sınıfa geri kapıyı açınca ne görüyim sağ en arka tarafta bir kız bir erkek kimin eli kimin neresinde belli değil ama tam anlamıyla eller çok fena yerlerdeydi 🙃 onları öyle görünce tek söylediğim ceketimi alıp iyi eğlenceler deyip çıkmak oldu.

Ama sınıfa girişimi görmeniz lazımdı.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Telde olduğum için uzunca anlatmaya üşendim kısaca yazicam.

Lisede 12 sınıftayız herkes öğle arasında okul boş bende sınıfta her zaman birseylerimi unuturum okulun aşağısına inince aklıma geldi çıktım sınıfa geri kapıyı açınca ne görüyim sağ en arka tarafta bir kız bir erkek kimin eli kimin neresinde belli değil ama tam anlamıyla eller çok fena yerlerdeydi 🙃 onları öyle görünce tek söylediğim ceketimi alıp iyi eğlenceler deyip çıkmak oldu.

Ama sınıfa girişimi görmeniz lazımdı.
A-abi sen nasıl bir alfasın ya. Detayları da istiyoruz pls

Erda Yıldırım

80+ Gold
lise 1 erkek soyunma odası ile kız soyunma odasını karıştırdım yanlışlık ile sınıfımızdaki kızların cıbıldak halini gördüm
bi an cennetteyim sandım

nixc0r

80+
Herkesin utanç verici anılarını okuyup güldükten sonra anı anlatmayıp çıkacağım

Basrii

80+ Bronze
Tekirdağ eriklide denize girip, deniz yatağına yatıp farkında olmadan denizde açığa sürüklenmiştim

Son düzenleme:

nixc0r

80+
Şaka 🤠

4 hafta önce falan oldu bu olay

Lisenin ilk günü okulun giriş saatlerine bakmak için okulun sitesine girdim birde ne göreyim okul tam günden sabahçı öğlenciye dönmüş
Okula 12.30 gibi girdim ulan ne göreyim herkes sınıfta oturuyor kapıyı çalıp geç kaldığım için özür dilerim dedim 1 tane boş yer kalmış son gelen bendim

Yerime geçerken yanlış yoldan gidip tekrar dönerken masaya yanlışlıkla tekme atmam...

Bağcılardaki okulun saatine bakmışım bu arada

Top Bottom