Mavi Ekran Upgrade sonrası kapanma/çökme/donma problemleri yaşıyorum lütfen yardım!

PSU ve Soğutucu için toplam bir bütçe verir misiniz hocam ona göre öneri yapmak isterim.

psu satın aldım, soğutucu için 1000-1200 tl bütçe ayıracağım.
200 lira daha çıkın ve ömürlük olarak bunu alın.
Psu olarak ne aldınız?

Not: Soğutucunun kasanıza sığıp sığmayacağına dikkat edin, kasanın derinliği ile soğutucu yüksekliğini karşılaştırmayı unutmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
1751307295100.webp

Vatan Bilgisayar 157mm olarak vermiş maks cpu fan ölçüsünü. Peerles Assassin 155mm. İkinci fan ram üzerinde denk gelirse yükseltmeye pay kalmıyor pek. Ram üzerinde gelen fan egzoz fanı tarafına takılarak çözülebilir ama 2-3 derece fark eder. Yine de bu fiyatlara alabileceğin en iyi soğutucu bu.

Alıntıyı görüntüle
Vatan Bilgisayar 157mm olarak vermiş maks cpu fan ölçüsünü. Peerles Assassin 155mm. İkinci fan ram üzerinde denk gelirse yükseltmeye pay kalmıyor pek. Ram üzerinde gelen fan egzoz fanı tarafına takılarak çözülebilir ama 2-3 derece fark eder. Yine de bu fiyatlara alabileceğin en iyi soğutucu bu.
Kasayı yazmış şimdi gördüm, vengeance ramler low profile, muhtemelen rahatça oturtur fanı. Çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri