Orhanaygun41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 958
Türk Telekom isen o civarlarda veriyor zaten.
Evet türktelekomTürk Telekom isen o civarlarda veriyor zaten.
Düşük olmasının sebebi yüksek hızlı upload interneti yüksek fiyattan ev kullanıcılarına ve şirketlere sattıkları için.
444 1 444 arayın altyapı sorgulaması yapınEvet türktelekom
Normal.Evet türktelekom
Max 16 megabit dowloand fakat upload olarak bir şey yazmıyorNormalde sana vaat edilen hizlar ne?
Turk telekom galiba bendede ayni paket var 0.6 up aliyorumMax 16 megabit dowloand fakat upload olarak bir şey yazmıyor
Benimde değişiyor hocam arda 0.5 - 0.6 fakat 1 e çıktığını göremdim şuana kadar.Turk telekom galiba bendede ayni paket var 0.6 up aliyorum
Paket ADSL fakat VDSL modem aldırtmıştı bize TT o zamanda aynıydı hızlar sonrasında modem arızalı çıktı şuan geri yolladık haber bekliyoruz.Adsl paketse normal.
Adsl2 de bile 0.7 falan verir.Türk Telekom isen o civarlarda veriyor zaten.
Düşük olmasının sebebi yüksek hızlı upload interneti yüksek fiyattan ev kullanıcılarına ve şirketlere sattıkları için.
Şuana kadar en fazla 0.8 gördüm.Adsl2 de bile 0.7 falan verir.
TT bu her şey beklerim cimri şahıs 1 mbps uploadı gös koyduruyor 0.3 veriyor bari yarısını verse.Adsl paketse normal.
Verir de adsl2 de çok iyi stabil bağlantı düşünme tabi tt bu belli olmaz.Şuana kadar en fazla 0.8 gördüm.
ADSL ile falan çok alakalı değildir bence. Türk Telekom bilinçli olarak düşük veriyor. Diğer operatörler 5-10 arası veriyor.