Neler Yeni

Upload düşüklüğünün sebebi nedir ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum
Ne kadar veriyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

109 120 TL civarı bişey
Üzücü gerçeği söyleyeyim o zaman fazla süre geçmeden boşu boşuna para bayılıyorsunuz daha ucuza firmalar size aynı performansta interneti verebiliyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Üzücü gerçeği söyleyeyim o zaman fazla süre geçmeden boşu boşuna para bayılıyorsunuz daha ucuza firmalar size aynı performansta interneti verebiliyor.
Ben, 24 Mbps Superonline fiber için 74 ödüyorum. 😂 4-5 ay önce de indirim yaptılar.

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
Ne kadar veriyorsunuz ?

knkcım farkındayım zaten 15 yaşında ortalama bir ailenin çocuğu olarak bunu aileme nasıl anlatayım 2-3 senedir diyorum anlamıyorlar ben napayım çeksinler cefasını internet yükseltmesinide ben söylemedim yine aynı böyle bir hız çok düşük çıkışı oldu yine anlattım değişmedi sadece hız biraz arttı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
knkcım farkındayım zaten 15 yaşında ortalama bir ailenin çocuğu olarak bunu aileme nasıl anlatayım 2-3 senedir diyorum anlamıyorlar ben napayım çeksinler cefasını internet yükseltmesinide ben söylemedim yine aynı böyle bir hız çok düşük çıkışı oldu yine anlattım değişmedi sadece hız biraz arttı
E o zaman neden "arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum" Diyorsunuz

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
E o zaman neden "arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum" Diyorsunuz
knk ne diyim öyle çünkü her şey parayla türktelekom kullanıyorsan parasını verceksin

türktelekom daha yüksek paketlerde upload hızını yükseltiyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
knk ne diyim öyle çünkü her şey parayla türktelekom kullanıyorsan parasını verceksin
Ya kardeşim onu anlatmaya çalışıyorum para ile hızın veya internet kalitesinin ne alakası var 110 tl verince sorun yaşamıyor musun veya hızın hiç düşmüyor mu sanıyorsun veya düşünüyorsun.
Firmanın hatası sebebiyle hız problemleri yaşıyorsun 100lük bir hatta 150mbpslik bir yüklenme yaparsan akşam saatleri kullanım artınca hızlar düşer tabi bu parayla mı alakalı şimdi.

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
Ya kardeşim onu anlatmaya çalışıyorum para ile hızın veya internet kalitesinin ne alakası var 110 TL verince sorun yaşamıyor musun veya hızın hiç düşmüyor mu sanıyorsun veya düşünüyorsun.
Firmanın hatası sebebiyle hız problemleri yaşıyorsun 100lük bir hatta 150mbpslik bir yüklenme yaparsan akşam saatleri kullanım artınca hızlar düşer tabi bu parayla mı alakalı şimdi.
diceğim şu internet yükseltmesinden sonra hiç bir şekilde hiç bir zaman sorun yaşamadım en ufak örnek Lolde bile 1000 ms alırken artık ya sabit 20 ms yada daha düşük 15 ms fiyat artınca kalitede artıyor emin ol

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
diceğim şu internet yükseltmesinden sonra hiç bir şekilde hiç bir zaman sorun yaşamadım en ufak örnek Lolde bile 1000 ms alırken artık ya sabit 20 ms yada daha düşük 15 ms fiyat artınca kalitede artıyor emin ol
Bak internet yükselmesi ile bu sorunlar düzelir ama anlamadığın olay şu bunun parayla alakası yok.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Türk Telekom ağam öyle istemiştir yoksa upload hızını düşük vermek gibi bir zorunlulukları olamaz. 100 Mbit download alıyorsan sana aynı şekilde 100 Mbit upload verebilir tamamen keyfi bir işlem.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Upload'ın aslında paketin için normal. 3-4 Mbps alıyorsun ama sitede Mb/sn olarak gösterdiği için yanılmışsın. 1Mbps ortalama 0.125 Mb/sn'ye eşit yani Upload'ın 3-4 Mbps arası. (3.5 Mbps denilebilir)

Top Bottom