109 120 tl civarı bişeyNe kadar veriyorsun ?
109 120 tl civarı bişeyNe kadar veriyorsun ?
Ne kadar veriyorsunuz ?arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum
Üzücü gerçeği söyleyeyim o zaman fazla süre geçmeden boşu boşuna para bayılıyorsunuz daha ucuza firmalar size aynı performansta interneti verebiliyor.109 120 TL civarı bişey
Ben, 24 Mbps Superonline fiber için 74 ödüyorum. 4-5 ay önce de indirim yaptılar.Üzücü gerçeği söyleyeyim o zaman fazla süre geçmeden boşu boşuna para bayılıyorsunuz daha ucuza firmalar size aynı performansta interneti verebiliyor.
Güzel fiyatBen, 24 Mbps Superonline fiber için 74 ödüyorum. 4-5 ay önce de indirim yaptılar.
knkcım farkındayım zaten 15 yaşında ortalama bir ailenin çocuğu olarak bunu aileme nasıl anlatayım 2-3 senedir diyorum anlamıyorlar ben napayım çeksinler cefasını internet yükseltmesinide ben söylemedim yine aynı böyle bir hız çok düşük çıkışı oldu yine anlattım değişmedi sadece hız biraz arttıNe kadar veriyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzücü gerçeği söyleyeyim o zaman fazla süre geçmeden boşu boşuna para bayılıyorsunuz daha ucuza firmalar size aynı performansta interneti verebiliyor.
E o zaman neden "arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum" Diyorsunuzknkcım farkındayım zaten 15 yaşında ortalama bir ailenin çocuğu olarak bunu aileme nasıl anlatayım 2-3 senedir diyorum anlamıyorlar ben napayım çeksinler cefasını internet yükseltmesinide ben söylemedim yine aynı böyle bir hız çok düşük çıkışı oldu yine anlattım değişmedi sadece hız biraz arttı
knk ne diyim öyle çünkü her şey parayla türktelekom kullanıyorsan parasını verceksinE o zaman neden "arkadaşlar türktelekom bu hızları veriyor değil her şey parayla 30 indirme 7 civarı upload alıyorum ama parasınıda veriyorum" Diyorsunuz
Ya kardeşim onu anlatmaya çalışıyorum para ile hızın veya internet kalitesinin ne alakası var 110 tl verince sorun yaşamıyor musun veya hızın hiç düşmüyor mu sanıyorsun veya düşünüyorsun.knk ne diyim öyle çünkü her şey parayla türktelekom kullanıyorsan parasını verceksin
diceğim şu internet yükseltmesinden sonra hiç bir şekilde hiç bir zaman sorun yaşamadım en ufak örnek Lolde bile 1000 ms alırken artık ya sabit 20 ms yada daha düşük 15 ms fiyat artınca kalitede artıyor emin olYa kardeşim onu anlatmaya çalışıyorum para ile hızın veya internet kalitesinin ne alakası var 110 TL verince sorun yaşamıyor musun veya hızın hiç düşmüyor mu sanıyorsun veya düşünüyorsun.
Firmanın hatası sebebiyle hız problemleri yaşıyorsun 100lük bir hatta 150mbpslik bir yüklenme yaparsan akşam saatleri kullanım artınca hızlar düşer tabi bu parayla mı alakalı şimdi.
Bak internet yükselmesi ile bu sorunlar düzelir ama anlamadığın olay şu bunun parayla alakası yok.diceğim şu internet yükseltmesinden sonra hiç bir şekilde hiç bir zaman sorun yaşamadım en ufak örnek Lolde bile 1000 ms alırken artık ya sabit 20 ms yada daha düşük 15 ms fiyat artınca kalitede artıyor emin ol
Aslında var, çoğu firma düşük hızlı ucuz olan paketleri alanlara artık ne yapıyorsa hep bir sorunlar çıkıyorBak internet yükselmesi ile bu sorunlar düzelir ama anlamadığın olay şu bunun parayla alakası yok.