Neler Yeni

Upload hızım düşük çıkıyor?

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Arkadaşlar merhaba KabloNet 100 güldüren kampanya kullanıcısıyım internet paketi değerlerim 100/5 mbps twitchte yayın açmak istiyordum gece biraz uğraştım fakat bitrateyi takip ediyorum sürekli çakılıyor sonra geri çıkıyor ve bu drop yapıyor. speedtest.net de hız testi yaparken en yakın serveri seçtiğinde uploadım 2.5 çıkıyor ankarayı seçtiğimde 4.7 çıkıyor bunun nedeni nedir müşteri hizmetlerini aramalımıyım?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar merhaba KabloNet 100 güldüren kampanya kullanıcısıyım internet paketi değerlerim 100/5 mbps twitchte yayın açmak istiyordum gece biraz uğraştım fakat bitrateyi takip ediyorum sürekli çakılıyor sonra geri çıkıyor ve bu drop yapıyor. speedtest.net de hız testi yaparken en yakın serveri seçtiğinde uploadım 2.5 çıkıyor ankarayı seçtiğimde 4.7 çıkıyor bunun nedeni nedir müşteri hizmetlerini aramalımıyım?
Bu kadar büyük fark pek normal değil. @alpolojix / Leroxy

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam modemi resledim upload 4.3e çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır anlamadığım şu ankara serverinde tam hızımı alıyorum antalyada yaşıyorum antalya serverinde upload 2.5 çıkıyor modem resledim şuan 4.3e çıktı

hocam modemi resledim upload 4.3e çıktı

hayır anlamadığım şu ankara serverinde tam hızımı alıyorum antalyada yaşıyorum antalya serverinde upload 2.5 çıkıyor modem resledim şuan 4.3e çıktı
şuan 4.9 çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,410
Üyeler
167,115
Son üye
CptSelefkos
Top Bottom