Neler Yeni

Yardım Upload Hızımı Düşürdüler

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oktay Yaman
İnternetimi 50 Mbps Den 100 Mbps Gecirdim Alt Yapim En fazla 60 mbps Sabit Aliyor Diye Tekrardan 50 mbps Geciş Sagladim Lakin Gecis Sagladiktan Sonra Upload Hizimi 8 Mbps Düşürdüler Yeni Yilda Fırsat Kampanyasina Katilmistim 50 mbps Download 15 Mbps Upload Paketim Vardi Hat Degerlerim 23.09.2024 Tarihinde Uzaktan Mudahale edilerek 8 mbps Upload Dusuruldu Ayrica Modeme Guncelleme Sonrası FEC VE CEC Degerleri Saniyelik Yükselmeye Basladi

Ne Yapmam Gerek Musteri Hizmetleride Dönüş Sağlamiyor 1 Haftadir Acik Ariza Kaydiniz var diye Keşke Bulaşmasaydim Bu Operatöre

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
YUNUS
eğer firma karıtlı olarak böyle birsey yapıyorsa. cimere ve tüketici hakeme başvur .. ama tahatttüt yoksa hiç uğraşma gec başkasına 1 günde hallediyorlar zaten

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Tarife ve iss değişikliğnda upload değeri yükselme öncesi değere düşer; destek kaydı açtıysanız beklemeniz gerekli.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Oktay Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam Sikayet kaydi Olusturdum Bulundugum Bölgede Kablo Degisikligi İcin Calisma Varmis Ondan Dolayi Böyle Olmuş ayin 15 Kadar En gec Cozulecekmis Dediler. verdikleri Dx3300-t1 Modemde Sorunlu Bu Firmanin Herşeyi Bozuk Ayrica İnternetim Oldugu Halde Alt Yapim Neden gozukmuyor dedigimdede Bana Dedikleri cumle şu Oldu başka Operatorlere Gecmemek Adiyla Bu Onlemi aliyorlarmis.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ
Top Bottom