kalıcı mı bu peki yoksa geçici mi .Türk Telekom VDSL/Fiber Upload Hızları Kalıcı Olarak 2 Katına Çıkıyor!
Arkadaşlar Türk Telekom VDSL/Fiber kullanan veya Türk Telekom altyapısını kullanan herkese öncelikle hayırlı olsun. Türk Telekom normalde Haziran ayı ortası gibi ücretli bir şekilde upload arttırma kampanyası yapacaktı, ancak 'deprem' nedeniyle bu kampanyayı kaldırıp direkt olarak kullanıcıya...forum.donanimarsivi.com
bilmiyorumkalıcı mı bu peki yoksa geçici mi .
evet tt herkesde arttırdı altyapısını kullanan herkesde daha dogrusuArkadaşlar yeni fark ettimde arkadaşımın söylemesi üzerine upload hızım 8 mbs den 14 e cıkmıs , bu genel bir artış mı acaba onu merak edıyordum eğer öyleyse süreli mi veya kalıcı bır artısmı acaba.
kalıcı olarak yazıyor posttakalıcı mı bu peki yoksa geçici mi .
Hayır. Ben Türktelekom Fiber altyapısıyla Vodafone kullanıyorum, bir artış yok. Sadece Türktelekom müşterilerine artış yapıyor ki başka operatörlerin müşterisine artış yapması imkansız.evet tt herkesde arttırdı altyapısını kullanan herkesde daha dogrusu
Türk Telekom altyapısını kullanan bütün firmalarda artacak.Hayır. Ben Türktelekom Fiber altyapısıyla Vodafone kullanıyorum, bir artış yok. Sadece Türktelekom müşterilerine artış yapıyor ki başka operatörlerin müşterisine artış yapması imkansız.