Upload Sorunu

Kutaygb

80+
Reaksiyon skoru
23
Herkse merhaba (ilk defa forum kullanıyorum yanlış anlatırsam kusura bakmayın)
Ben 3 mb upload alıyorum ama herhangi Bir siteye (örnek;YouTube) upload yaptığımda sadece o siteye giriş yapabiliyorum wifi ya da ethenet ile bağlı olduğum başka bir cihazdan internete bağlanamıyorum acaba modemi mi değiştirmem lazım

Evet sorununuz modem kaynaklı gibi görünüyor. ADSL kullanıyor olsanız bile (Maks. upload 1mbit) upload yaparken internet yavaşlaması çok fazla olur. Ancak bu başka bir cihazdan internete bağlanamayacak kadar olmaz. Kaldı ki siz VDSL kullanıyorsunuz sanırım 3mbit üzeri upload olduğu için herhangi bir siteye yükleme esnasında bağlanmama gibi bir durum olmaz. Modem alacaksanız ASUS VDSL modemlerine ve "keenetic extra dsl" olan modemlerden almanızı tavsiye ederim.

Evet sorununuz modem kaynaklı gibi görünüyor. ADSL kullanıyor olsanız bile (Maks. upload 1mbit) upload yaparken internet yavaşlaması çok fazla olur. Ancak bu başka bir cihazdan internete bağlanamayacak kadar olmaz. Kaldı ki siz VDSL kullanıyorsunuz sanırım 3mbit üzeri upload olduğu için herhangi bir siteye yükleme esnasında bağlanmama gibi bir durum olmaz. Modem alacaksanız ASUS VDSL modemlerine ve "keenetic extra dsl" olan modemlerden almanızı tavsiye ederim.
Çok teşşekür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri