Neler Yeni

UPS GİBİ ÖZEL KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU

Dahası  
Selam millet sokağa çıkma yasağında böyle özel kargo firmaları çalışıyor mu ben sipariş vermiştim yarın geleceği gözüküyor fakat sokağa çıkma yasağı var cidden gelicek mi yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğim bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kargolar çalışıyor. PTT ve özeller dahil.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
kargolar çalışıyor

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kargoların hepsi çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed AÇIKGÖZ
UPS de kargom var dün teslim edilecekti bugünde gelmedi yarında gelmeyecek. UPS pişmanlıktır.

Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UPS de kargom var dün teslim edilecekti bugünde gelmedi yarında gelmeyecek. UPS pişmanlıktır.
valla şuan aynı şeyi yaşıyorum gailba dostum dün gelicekti kargo çıkardı diye yazdı dağıtıma gelmedi bakıyorum şubeye de bırakmamış anlamadım arabada kalmış herhalde birtürlüü getiremedi hani yollar da boş nasıl getiremiyor anlamıyorum cidden sıkıldım bu durumdan...

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
UPS kargoda benim de böyle bir sıkıntım oldu dostum kargomu 4 gün de teslim ettiler gidip alacaktım ancak şube başka bir ilçe de ve her gün teslimata çıkarıyorlar en sonunda aradım teslimatta gösterirken kadın şimdi adama verdim dedi çok garip bir olaydı diğer firmaların hiçbirin de bu başıma gelmedi. Ama bölgeden bölgeye de değişir firmayı kötülemiyorum. Sabır...

Dahası  
UPS kargoda benim de böyle bir sıkıntım oldu dostum kargomu 4 gün de teslim ettiler gidip alacaktım ancak şube başka bir ilçe de ve her gün teslimata çıkarıyorlar en sonunda aradım teslimatta gösterirken kadın şimdi adama verdim dedi çok garip bir olaydı diğer firmaların hiçbirin de bu başıma gelmedi. Ama bölgeden bölgeye de değişir firmayı kötülemiyorum. Sabır...
sence sabah gelmezse yani günün sonuna doğru aramalımıyım yoksa bekliyeyim mi

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Selam millet sokağa çıkma yasağında böyle özel kargo firmaları çalışıyor mu ben sipariş vermiştim yarın geleceği gözüküyor fakat sokağa çıkma yasağı var cidden gelicek mi yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğim bir fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.
bir havacılık öğrencisi olarak çalışıyor diyorum :cool::LOL:

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
sence sabah gelmezse yani günün sonuna doğru aramalımıyım yoksa bekliyeyim mi
Bence direk sabahtan ara sonuçta onlar senin kargonu getirmekle sorumlular ve sen hakkını arayabilirsin. Bir de ups kargo sitesine girip takip nonu girdiğinde tahmini teslim tarihi yazıyor mu ?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Ben 23 Nisan günü aradığımda. Resmi tatillerde kapalıyız konuşması çıktı hat düştü. Ama o gün kargom eve gelmişti. Kargo hareketlerine bakıp aldanmayın. Yoğunluk olduğu için geç geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,216
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom