Neler Yeni

Ups kargo kota sorunu

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

epyhon

80+
itopya bu süreçte farklı bir kargo firması ile anlaşma yapması gerektiğini düşünmüyor demekki :D bu kadar bekleyen müşterinin huzursuz olacağını ve kendisine bir daha başvurmucağını biliyordur büyük ithimal mesela ben bir fiyat avantajı olmadıkça adımımı atmam bu firmaya ve tabi kendileri kaybeder

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Bende de cumartesi günü kargoya verildi. Hala ses seda yok. İnşallah bu hafta elime ulaşır.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Itopyayı cuma günü aradığımda upsnin kargo sayısı için kota uyguladığını, kargomun kotaya takılmazsa cuma veya en geç öteki hafta başında kargolanacağını söylediler. Dedim heralde pzt verirler sonuçta demonte istedim. Hâlâ kargoya filan verilmedi. Böyle iş mi olur, ne kotası ya? Sadece bu sistemden 1000 tane sattınız; monitör ekleyen, özelleştirme yapanları da sayarsan ortalama 6000₺ eder bir tanesinden. 6 milyon₺ kazandınız sadece Bir hafta sonunda. Ulan bu paralarla kargo firması alır tek tek gönderirsin siparişleri. Ne kotası? Ups herkesten 18₺ alacak ücret ama kargoya kota uygulayacak siparişler gecikecek. Nasıl bir iş ya?
Hocam onlar hikaye bende sabah 2 kere aradım bu ne saçmalık falan diye ne oldu dersiniz 15 dakika sonra kargoya verildi şaşırtıcı değil mi? Hakkınızı aramanız gerek sanırım aramadan kargoya vermiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çarşamba elimde olucak
Yarın elinde olur çarşamba biraz geç.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Hocam onlar hikaye bende sabah 2 kere aradım bu ne saçmalık falan diye ne oldu dersiniz 15 dakika sonra kargoya verildi şaşırtıcı değil mi? Hakkınızı aramanız gerek sanırım aramadan kargoya vermiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın elinde olur çarşamba biraz geç.
muammer kanka ups'nin sitesine girince kargo takip numaranı yazınca ne çıkıyor

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
muammer kanka ups'nin sitesine girince kargo takip numaranı yazınca ne çıkıyor
Sanırım şuan siparişe hazır fare de öyle olmuştu kargolandı diye sabah haber geldi 4 gibi falan kargo şirketi alıyor şuan depoda hazır bekliyor gelen araba yüklüyor kamyona götürüyor.

Top Bottom