UPS kargo nasıldır??

prooyuncu

80+
Reaksiyon skoru
54
Robotistan dan arduino süper başlangıç seti aldım ve şirket ups kargoya verdim internette herkes ups den şikayetçi tokat niksarda oturduğumdan aklımda benimde bir şüphe oluştu öngörülen teslimat tarihi olarak ayın 22 sini gösteriyor siz bir sorun yaşadınızmı şu ana kadar her şey sorunsuz pazartesi günü ürünüm kargoya verildi bugün tokat şubeye girmiş olarak görünüyor

Geneli kötü olan bir kargo firması ürünleri fırlata fırlata araçlara atıyorlar

😊😊😊 her yerde bu a benzer yorumlar görüyorum zaten ama hayırlısı umarım sağlam gelir
sağlam gelir bende daha onceden siparis ettim ama çok geç geldi gerci bu aralar yogunluk var ama yani sms bile atmadılar kargo yolda diye.

Robotistan dan arduino süper başlangıç seti aldım ve şirket ups kargoya verdim internette herkes ups den şikayetçi tokat niksarda oturduğumdan aklımda benimde bir şüphe oluştu öngörülen teslimat tarihi olarak ayın 22 sini gösteriyor siz bir sorun yaşadınızmı şu ana kadar her şey sorunsuz pazartesi günü ürünüm kargoya verildi bugün tokat şubeye girmiş olarak görünüyor
Bizim buradaki çok iyi

türkiyedeki en iyi kargo firmalarından biri.
garantili çalışırlar geneli.
ben ankaradayım hiçbir ürünüm hasarlı/deformasyonlu gelmedi ups ile.

türkiyedeki en iyi kargo firmalarından biri.
garantili çalışırlar geneli.
ben ankaradayım hiçbir ürünüm hasarlı/deformasyonlu gelmedi ups ile.
kendi bölgene göre yorum yapma en kötü kargo şirketlerinden biri türkiyede en fazla kötü yorumları olan kargo şirketi ups

Ben Ankaradayım. Burda Hizmetleri Çok İyi . Oldukça Memnunum. Diğer İlleri Bilemem

kendi bölgene göre yorum yapma en kötü kargo şirketlerinden biri türkiyede en fazla kötü yorumları olan kargo şirketi ups
size göre hangisi en iyi?
benim gördüğüm en iyi 3 firma
1)kolay gelsin(amazon prime ile anlaşmalı)
2) ups
3)hepsijet

Ben Ankaradayım. Burda Hizmetleri Çok İyi . Oldukça Memnunum. Diğer İlleri Bilemem
Ben samsundayım amcam çalısıyordu UPS kargoda araçlara fırlatıyorlarmıs hele telefonları çok guzel fırlatıyorlarmıs :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri