Neler Yeni

UPS kargo

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
İyi günler arkadaşlar cumartesi saat 20:00 gibi ürünlerim kargoya verildi diye konu açmıştım bana verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir yazıyor. Sizde de böyle yazı olan var mı acaba dün çalışmadıkları için olabilir mi bugün düzeltirler mi bilgisi olan yazabilir mi aynı durumu yaşayan.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Aga bende daha demin aradım itopyayı dedim cumartesi saat 3 te sipariş verdim sistemim hala kargoya verilmemiş ilk biri en geç 7 günde kargoya verilir demişti yine itopya çalışanı şimdi 24 ünde 23 ünde kargolanır diyorlar. Cuma akşamı ailecek şehir dışına çıkıyoruz cumartesi sokağa çıkma yasağı var. 1.5 haftada gelir diye aldığım sistem en erken pazartesi elimde olacak her halde yani 3 hafta bir daha bir şey alırsam itopyadan lanet olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 gibi bir daha arayıp gerekirse baskı yapacağım benden 3 saat sonra bir de monitörle sipariş veren adamın sistemi kargoda ben hala verilecek diye bekliyorum.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga bende daha demin aradım itopyayı dedim cumartesi saat 3 te sipariş verdim sistemim hala kargoya verilmemiş ilk biri en geç 7 günde kargoya verilir demişti yine itopya çalışanı şimdi 24 ünde 23 ünde kargolanır diyorlar. Cuma akşamı ailecek şehir dışına çıkıyoruz cumartesi sokağa çıkma yasağı var. 1.5 haftada gelir diye aldığım sistem en erken pazartesi elimde olacak her halde yani 3 hafta bir daha bir şey alırsam itopyadan lanet olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 gibi bir daha arayıp gerekirse baskı yapacağım benden 3 saat sonra bir de monitörle sipariş veren adamın sistemi kargoda ben hala verilecek diye bekliyorum.
Benim cumartesi saat 19:00 gibi kargoya verildi diye mail geldi ama takip numarasını yazınca böyle yazıyor

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Cumartesi 12:30 gibi monitör ile
Aga bir benim kargolanmadı her halde şimdi bir daha arayıp konuşacağım böyle saçma iş mi var bizden geç alan yani ikimizden geç alan yine monitörle alan adamın cumartesi 5 te kargolanmış.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak etme sen şehir dışına çıkmadan elinde olur bence

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Merak etme sen şehir dışına çıkmadan elinde olur bence
aga adamlar 24'ü diyor var mı böyle iş 7 iş günü diyip 8 iş gününde kargolanabilir diyorlar.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
13 haziran cumartesi sipariş verdim ,Geçen cumartesi kargoya verildi ,Bu gün kargo firmasından çıkış yapacak ,Çarşamba perşembe elimde olacak

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
13 haziran cumartesi sipariş verdim ,Geçen cumartesi kargoya verildi ,Bu gün kargo firmasından çıkış yapacak ,Çarşamba perşembe elimde olacak
Saat kaçta sipariş verdiniz?

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

abenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes Yıldız
1- "Ortalama" 7 işgününde kargolanmaktadır diyorlar.
2- 10.000 adet sistemi tek tek kontrol edip yolluyorlar, emin olun kontrol etmeden yollamalarını istemezsiniz.
3- Size kargolandı bildirimi geldiği andan itibaren bilgisayarınız kolisi kargo barkodu hazır şekilde UPS Kargo'nun almasını bekliyor. UPS günlük kotası gereği belli bir sayının üzerine çıkamadığından alabildiği kadar ürünü alıp dağıtıma çıkarıyor.

Tamam şanssızsınız eyvallah; ama yoğunluktan kaynaklanan, kimsenin artniyetiyle oluşmayan bir durumu yaşıyorsunuz. Biraz sakin

Son düzenleme:
Top Bottom