Neler Yeni

Urfa'da bir kişinin peş peşe Erdoğan lehine oy verdiği görüntüler

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Gerçek yalan neyse artık her seçimde oldu yine olacak biz hiçbir zaman birlik olamayız bize müstahak bizde demokrasi adalet zihniyeti yok biri AKP ye veriyor diye onuda dövmüşler bu kadar insanlıktan yoksun milletiz bize her şey hak ZİHNİYET DEGİSMEDİKCE MEDENİYET GELMEZ
Bu ülkede her zaman kutuplaşma var zaten bitmez seçim gecesi her şey olabilir silahlı saldırılar bile olabilir....

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Yav inanmayın şöyle şeylere her seçim aynı olaylar yok oylar çalınıyor yok biri 3/4 defa kullanmış vs vs bunlar boş muhabbetler salı günü her şey belli olur ülkem için hayırlısı neyse o olsun tek dileğim bu
Aga bi inanmayın diyosun, bi gerçekse de her seçimde oldu sallayın diyosun. Ben senden anlamadım bi şey

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu ülkede her zaman kutuplaşma var zaten bitmez zaten seçim gecesi normal olmayacak zaten.
Umarım iyi oluruz terörden Uzak milli manevi değerlerden ödün vermeyen refah seviyesi yüksek bir toplum için Gelecek için en iyisi olsun diyorum

Saintes Maries

80+ Bronze
10 tane zarfı sandığa atarken sandık görevlilerinden hiçbiri de çıkıp ne yapıyorsun ulan demeyecek mi?
dediğim gibi sandık görevlisi olmazsa gözlemciler gereğini yapar. ayrıca son attığın videoda da pusulalarda mühür göremiyorum. belki bu seçim oy kullanmıyorsundur, bilmiyorsundur diye söyleyeyim; YSK mühürsüz her oy pusulasındaki oy geçersiz sayılır. eğer sandığının tehlikede olduğunu düşünüyorsan, oylar kullanılırken ve oylar sayılırken gidip izleyebilirsin. bu herkesin olduğu gibi senin de hakkın.

Umut0526

80+ Silver
Sorsan hepsine vatan millet sakarya. Vatan hainliğinden başka bişey değil. Bunu yapanların hiçbirine hakkım helal değildir. Allah bildiği gibi yapsın bu aptalları

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
dediğim gibi sandık görevlisi olmazsa gözlemciler gereğini yapar. ayrıca son attığın videoda da pusulalarda mühür göremiyorum. belki bu seçim oy kullanmıyorsundur, bilmiyorsundur diye söyleyeyim; YSK mühürsüz her oy pusulasındaki oy geçersiz sayılır. eğer sandığının tehlikede olduğunu düşünüyorsan, oylar kullanılırken ve oylar sayılırken gidip izleyebilirsin. bu herkesin olduğu gibi senin de hakkın.
Cidden körsün bunu anlamış oldum selametle.

Son düzenleme:

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
anlıyorum milletin aklı neresinde çalışıyor böyle bi şeyi yapıp videoya çekip paylaşır mısınız yani küçük bi beyin fırtınası yapın kendi kendinize provakasyon olduğunu anlayabilirsiniz böylece

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
anlıyorum milletin aklı neresinde çalışıyor böyle bi şeyi yapıp videoya çekip paylaşır mısınız yani küçük bi beyin fırtınası yapın kendi kendinize provakasyon olduğunu anlayabilirsiniz böylece
At gözlüğünü çıkar bence ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,164
Üyeler
164,451
Son üye
Bbt357
Top Bottom